Η Ήβη Αδάμου στη Νέα Υόρκη βρήκε το πιο εντυπωσιακό φόρεμα με λουλούδια

Η Ήβη Αδάμου στη Νέα Υόρκη βρήκε το πιο εντυπωσιακό φόρεμα με λουλούδια

Το little red dress θα είναι το must της άνοιξης.

Η Ήβη Αδάμου έκανε μέσα στον προηγούμενο μήνα μιας περιοδεία στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη και από ότι φαίνεται το μεγάλο μήλο έχει κλέψει την καρδιά της. Τόσο οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπαμε από εκεί, όσο και το υλικό που συνεχίζει να ανεβάζει στα προσωπικά της social media αποδεικνύουν το πόσο πολύ απόλαυσε τις μέρες που βρέθηκε στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, κάνοντας εκεί μια σειρά από εμφανίσεις για τους ομογενείς μας, οι οποίοι και την αποθέωσαν. Η Ήβη πήρε μαζί της τα πιο εντυπωσιακά σύνολα για την on stage εμφανίσεις της αλλά και για τα off duty looks που έκανε για τις βόλτες της στην πόλη.

Το στυλ της είναι εξάλλου πολύ χαρακτηριστικό, αφού η Ήβη τολμάει να φορέσει όλα τα latest trends της κάθε σεζόν και να κάνει δημιουργικά σύνολα. Οπότε ειδικά τώρα που επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη σίγουρα φρόντισε να βάλει στη βαλίτσα της τα πιο εντυπωσιακά items, που θα έχουν κάτι από το στυλ της άνοιξης. Γιατί μόλις μπήκαμε στον πρώτο μήνα της και θέλουμε να νιώσουμε την vibe της αγαπημένης μας εποχής.

Οι μπαλαρίνες είναι το αγαπημένο ζευγάρι της Φαίης Σκορδά για την άνοιξη -Το χρώμα που λατρεύει

https://www.instagram.com/p/C3hKOhHO6kS/

Το κατακόκκινο φόρεμα της Ήβης Αδάμου μας βάζει σε πασχαλινό mood.

Το little red dress έχει αντικαταστήσει το μικρό μαύρο φόρεμα του παρελθόντος και η Ήβη Αδάμου εννοείται ότι ακολούθησε το inspo του 2024, που θέλει μετά τη μανία με το ροζ να μπούμε σε μια red era. Πάντα εξάλλου φορούσαμε κόκκινο την άνοιξη και ειδικά την περίοδο κοντά στο Πάσχα. Οπότε πάρε έμπνευση από το κόκκινο φόρεμα της Ήβης και βάλτο στις ανοιξιάτικες βραδινές σου εμφανίσεις.

ivi-adamou-(5).jpg

Μιλάμε για ένα mini, στενό, off shoulder φόρεμα με ντραπέ σε όλο το μήκος του, το οποίο είναι διακοσμημένο με μεγάλα τριαντάφυλλα στο στήθος, τους ώμους και τους γοφούς. Ένα άκρως θηλυκό και sexy φόρεμα, με ένα μικρό cut out κάτω από το στήθος, που το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο.

ivi-adamou-(4).jpg

Η Ήβη το συνδύασε με ένα βελούδινο chocker με κόκκινες λεπτομέρειες και ένα ζευγάρι πέδιλα με sparkly λεπτομέρειες.

https://www.instagram.com/reel/C3k7Djsst9i/