Η Ελένη Μενεγάκη λέει ναι στο λεοπάρ φόρεμα και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

Η Ελένη Μενεγάκη λέει ναι στο λεοπάρ φόρεμα και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

Βρήκαμε το λεοπάρ φόρεμα της Ελένης που είναι ιδανικό για τα date nights της άνοιξης. 

Θέλεις να μπεις σε ανοιξιάτικη διάθεση αλλά δεν αγαπάς καθόλου τα florals; Ναι, ξέρω ότι υπάρχετε και εσείς που θεωρείτε τα λουλούδια κάπως βαρετά ή αρκετά ρομαντικά για να ταιριάξουν στην urban γκαρνταρόμπας σας. Και θα το δεχτούμε, αν και εμείς είμαστε ξεκάθαροι fans των λουλουδένιων μοτίβων, γιατί αυτή είναι και η ομορφιά της μόδας. Να μπορεί ο καθένας να έχει το δικό του προσωπικό στυλ και να φοράει ότι ακριβώς του αρέσει. Εξάλλου, υπάρχουν πολλά ακόμα μοτίβα και prints που είναι το ίδιο stylish, θηλυκά και ενδιαφέροντα.

Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το essential που φοράει στο repeat όλες τις εποχές του χρόνου

https://www.instagram.com/p/C3z1ueENxtf/

Ένα από αυτά είναι και το animal print, ένα μοτίβο που έχει μεγάλη ιστορία και το έχουμε δει να επανέρχεται φέτος στην κορυφή των τάσεων της μόδας και πολύ μας αρέσει. Γιατί ένα φόρεμα στο διαχρονικό animal printed μοτίβο είναι λίγο πιο όμορφο από όλα αυτά τα μονόχρωμα φορέματα που έχουμε κάπως συνηθίσει πλέον να βλέπουμε. Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε το ιδανικό item της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας και το συνδύασε μια ζώνη δεμένη στο σωστό σημείο.

Η Ελένη Μενεγάκη με ένα designer animal printed φόρεμα.

Όταν μιλάμε για boho chic αισθητική και ένα ωραίο animal printed φόρεμα, τότε το όνομα Isabel Marant είναι σίγουρα το πρώτο όνομα που θα έρθει στα χείλη μας. Η κορυφαία Γαλλίδα designer φροντίζει να κάνει πάντα ένα μικρό αφιέρωμα στο συγκεκριμένο print σε κάθε της νέα collection, οπότε για την άνοιξη το 2024 δημιούργησε ένα midi, off shoulder φόεμα με ανάλφρο ύφασμα και ασύμμετρο τελείωμα.

eleni-menegaki-(1).jpg

Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να μην ενδώσει στη γοητεία του, οπότε φόρεσε το συγκεκριμένο item σε ένα από τα προηγούμενη επεισόδια της εκπομπής της στο MEGA και το συνδύασε με μια μαύρη ζώνη με μεταλλική αγκράφα, που τόνισε έξυπνα τη μέση και τη σιλουέτα της.

Το κόκκινο κραγιόν της φυσικά και έδωσε λάμψη, χρώμα και extra πόντους femininity στο όλο outfit. Ένα τέτοιο φόρεμα αποτελεί επένδυση, γιατί μπορείς να το φορέσεις όλο το χρόνο με το κατάλληλο styling, ενώ το animal print είναι ένα μοτίβο που θα αγαπάμε πάντα οι γυναίκες.

eleni-menegaki-(2).jpg

Αν παρόλα αυτά συνεχίζει να έχεις αμφιβολίες, να σου θυμίσω ότι εκτός από το κλασικό λεοπάρ υπάρχει πάντα και η λύση του zebra print.

Σοφία Καρβέλα: Μας δείχνει δύο total white looks για πρωί και βράδυ -Το λευκό πρωταγωνιστεί

Shop the look: