H Kendall Jenner συνεχίζει την παράδοση του πιο stylish Easter dress

Ναταλία Κατσακιώρη
H Kendall Jenner συνεχίζει την παράδοση του πιο stylish Easter dress

Με ρομαντική διάθεση έκανε και πάλι το Instagram να μιλάει για εκείνη. 

Κάθε οικογένεια έχει τις δικές της παραδόσεις, ακόμα και αν μιλάμε για την οικογένεια των Kardashians/Jenners. Οι πιο διάσημες τηλεπερσόνες του πλανήτη συνηθίζουν την ημέρα του Πάσχα των καθολικών, που ήταν η χθεσινή Κυριακή, να μαζεύονται για ένα οικογενειακό, γιορτινό τραπέζι στο σπίτι της μαμάς Kris Jenner, η οποία πάντα φροντίζει να φιλοξενεί όλα τα μέλη της διάσημης οικογένειάς της.

Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το essential που φοράει στο repeat όλες τις εποχές του χρόνου

kendall_jenner-(3).jpg

Έτσι και χθες έκανε ένα ακόμη lunch γεμάτο κουνελάκια, πασχαλινά αυγά και ένα ωραίο ανοιξιάτικο σκηνικό. Ανάμεσα στους καλεσμένους της μέρας ήταν φυσικά και η Kendall Jenner, η οποία συνέχισε μια δική της προσωπική παράδοση, την οποία έχει αναπτύξει με του fans της στα social media, αφού όλοι περιμένουν τις φωτογραφίες της με το look της ημέρας, που περιλαμβάνει ένα dream dress.

H Kendall Jenner με ένα ακόμη πασχαλινό outfit έμπνευση.

Ένα dream girl, ένα dream dress. Η Kendall Jenner μας έχει συνηθίσει σε ένα παραμυθένιο φόρεμα σε κάθε σημαντική μέρα της χρονιάς, όπως είναι για παράδειγμα τα γενέθλιά της και η οικογενειακή μάζωξη των Kardashians/Jenners ανήμερα του Πάσχα. Έτσι και πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε μαζί μας την εμφάνισή της με ένα φόρεμα από την SS24 collection του οίκου Rodarte.

kendall_jenner-(1).jpg

Ένα maxi, παραμυθένιο φόρεμα σε σπασμένο λευκό της κρέμας, με puffy μανίκια, θηλυκό ντεκολτέ και δύο μεγάλους μαύρους φιόγκους πάνω στους ώμους. Το ανάλαφρο τελείωμά, που είναι ελαφρώς ασύμμετρο έδωσε μία φυσική, ρομαντική κίνηση στο look, το οποίο η Kendall συμπλήρωσε μόνο με ένα ζευγάρι 00s, μαύρα mules, μαύρα γυαλιά ηλίου και διακριτικά σκουλαρίκια κρίκους.

Φυσικά, οι περισσότεροι από τους fans της έκαναν αμέσως αναζήτηση για να εντοπίσουν το συγκεκριμένο item, αλλά σίγουρα απογοητεύτηκαν στη θέα της τιμής, αφού η συγκεκριμένη δημιουργία κοστίζει κάτι λιγότερο από 3.000 ευρώ.

Cowboy μπότες: Είναι το ζευγάρι που φοράνε την άνοιξη οι Kendall Jenner και Bella Hadid

Screenshot-2024-04-01-145211.png

Φόρεμα Rodarte

Το συγκεκριμένο look θα ενταχθεί επίσης στο «πάνθεον» των εμφανίσεων της Kendall Jenner μαζί με το slip dress που είχε επιλέξει για την ημέρα των γενεθλίων της, αλλά και για το Πάσχα του 2021 με το floral φόρεμα και τις cowboy μπότες της.

https://www.instagram.com/p/CkjJoItv-rG/
https://www.instagram.com/p/CNQPZeRDVX6/