Diesel Black Gold: Η συλλογή του οίκου για την επόμενη σεζόν αφορά τη δυναμική γυναίκα του σήμερα

Diesel Black Gold: Η συλλογή του οίκου για την επόμενη σεζόν αφορά τη δυναμική γυναίκα του σήμερα

Τι φορά η γυναίκα που θέλει να δείχνει μοντέρνα, αλλά παράλληλα δεν επιθυμεί να χάσει τη θηλυκή πλευρά της; Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου, Andreas Melbostad, συνδύασε το ρομαντισμό με το industrial ύφος του brand, αλλά και την αειθαλή αισθητική των φωτογραφιών του David Hamilton.

28

Ευαισθησία και δύναμη, δύο εντελώς αντίθετα στοιχεία, βρίσκουν μια δυναμική ισορροπία μέσα στη συλλογή, η οποία περιέχει κομμάτια που ήδη λατρέψαμε.

Military κομμάτια συνδυάζονται με μεταξωτά suede φορέματα με βολάν και embellishments, ενώ δε λείπει ο κορσές (hot τάση για τη νέα σεζόν) και η αναφορά στο lingerie trend.

11
02
01

Το denim εμπλουτίζεται με δαντέλα macramé και μερικές ακόμη lingerie τύπου λεπτομέρειες, τα jackets αποκτούν ethnic χαρακτήρα, μια καπαρντίνα υιοθετεί στρατιωτικά στοιχεία και τα εντυπωσιακά bomber jackets γίνονται, πια, το σήμα-κατατεθέν της σύγχρονης, κοσμοπολίτικης αισθητικής της Diesel Black Gold.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα; Η θηλυκότητα συνυπάρχει με το δυναμισμό και στα παπούτσια, μέσα από casual μποτάκια, sneakers με κορδόνια και gladiator σανδάλια και οι μικρές suede bucket bags εμπλουτίζονται με δερμάτινα κρόσσια και τρουκς.