Το στιλ της Olivia Palermo και πώς να το υιοθετήσετε!

Το στιλ της Olivia Palermo και πώς να το υιοθετήσετε!

Θεωρείται το απόλυτο «It girl» της εποχής μας και είναι μία από τις πιο αγαπημένες socialites και fashion influencers σε ολόκληρο τον κόσμο. Γιατί, λοιπόν, να μην ακολουθήσουμε κι εμείς τις στιλιστικές της επιλογές και να γίνουμε τα fashion icons της παρέας μας;

Σε ποια αναφερόμαστε; Μα φυσικά στην Olivia Palermo, το είδωλο του στιλ από τη Νέα Υόρκη, οι επιλογές του οποίου γίνονται αμέσως trend. Μην ανησυχείτε! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα fashion items τα οποία θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε το στιλ της 30χρονης καλλονής.

pal zara copy

Η Olivia Palermo με Zara look.

Ένα διαχρονικό παλτό και κομψά μποτάκια για το απόλυτο casual chic style

Μια βόλτα στο αγαπημένο μας εμπορικό, το Golden Hall, ήταν αρκετή για να βρούμε τα ρούχα, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ και τα εσώρουχα που θα φορούσε η Olivia. Η διάσημη fashionista λατρεύει το casual chic look και συνδυάζει με άψογο τρόπο κλασικά και μοντέρνα κομμάτια.

massimo

Massimo Dutti Women, τηλ. 210 6829640

Ένα διαχρονικό παλτό και ένα ζευγάρι κομψά μποτάκια θα μας βοηθήσουν να κάνουμε μια καλή αρχή προς αυτή την κατεύθυνση. Εμείς, τα βρήκαμε στο κατάστημα Massimo Dutti Women.

massimoooo

Massimo Dutti Women στο ισόγειο του Golden Hall

To βισκόζ φόρεμα και το φλοράλ πουκάμισο!

Αφού το παλτό και τα μποτάκια (με συνοπτικές διαδικασίες) μπήκαν στην τσάντα αγορών, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη βόλτα μας με μια στάση στα Zara. Άλλωστε, η Olivia επιλέγει πολύ συχνά να εμφανίζεται με ρούχα της συγκεκριμένης εταιρείας.

zara

Zara, τηλ. 210 6836740

Τα items που μας «κέρδισαν» κατά την επίσκεψή μας στα Zara ήταν ένα τέλειο βισκόζ φόρεμα, ένα φλοράλ πουκάμισο και ένα μαύρο παλτό με μακρύ μανίκι με βολάν στη μανσέτα. Ρούχα που θα «τιμούσε» και η Olivia η οποία συμβουλεύει τις γυναίκες να αγοράζουν πάντα κομμάτια που ταιριάζουν στον σωματότυπό τους.

swma

Zara, στο ισόγειο του Golden Hall

Το αθλητικό look για τις πιο όμορφες street style εμφανίσεις

Και επειδή η Olivia ξέρει πώς να είναι chic και εντυπωσιακή ακόμη και όταν πηγαίνει στο γυμναστήριο, αξίζει να βρούμε και μερικά gym outfits που θα δώσουν στις εμφανίσεις μας… κάτι από τον «αέρα» της Palermo. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι η Olivia λατρεύει τα mix and match σύνολα.

oysho

Oysho, τηλ. 210 6829670

Τα Oysho στο Golden Hall ήταν η ιδανική περίπτωση για εμάς διότι εκτός από πολύ όμορφα εσώρουχά, βρήκαμε και μια εντυπωσιακή ποικιλία ρούχων για τις απόλυτες sporty chic εμφανίσεις! Όσον αφορά στο πώς γυμνάζεται η Olivia, αξίζει να σας αποκαλύψουμε ότι συνδυάζει τη γιόγκα με την αερόβια άσκηση. Για την ακρίβεια, κάνει Bikram yoga από την ηλικία των 18 ετών και παίζει πολύ τένις!

tenis

Oysho, στο ισόγειο του Golden Hall

oliviaaaaaaa

Η Olivia Palermo με αθλητικό look

Τα αισθησιακά εσώρουχα

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τα εσώρουχα. Γιατί; Διότι πολύ απλά το στιλ της Olivia Palermo ξεκινά από τα εσώρουχα, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, σε συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό μόδας, «Amuse».

«Δεν μου αρέσουν τα “εσώρουχα της γιαγιάς”. Λατρεύω τα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος και τη μαύρη δαντέλα. Για εμένα τα εσώρουχα είναι σαν ρούχα που τα φοράω για να αισθάνομαι σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση», είχε πει το γνωστό style icon.

yamamay

Yamamay, τηλ. 210 6837348

Στα Yamamay στο Golden Hall, λοιπόν, εντοπίσαμε άνετα και κομψά εσώρουχα και νυχτικά τα οποία σίγουρα θα ενέκρινε η Olivia.

eswrouxa

Yamamay στο ισόγειο του Golden Hall

Τα γυαλιά που μας βοήθησαν να αναβαθμίσουμε τις εμφανίσεις μας!

Έπειτα από τα ρούχα, τα παπούτσια και τα εσώρουχα, έφτασε η ώρα για τα γυαλιά. Η Olivia Palermo δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τα γυαλιά της διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι προστατεύουν τα μάτια της και παράλληλα δίνουν extra στιλ στις εμφανίσεις της.

occhiooooo

Occhio Papavassiliou, τηλ. 210 6199488

Μια βόλτα από τα Occhio Papavassiliou μας βοήθησε να βρούμε τα πιο «hot» γυαλιά ηλίου της σεζόν για να αναβαθμίσουμε τα look μας και να ξεχωρίσουμε. Balmain, Cazal, Vera Wang, Irresistor, Cerruti, Sonia Rykiel και αλλα σήματα τόσο επιλεκτικής διανομής, που καταλήγουν δυσεύρετα και μάλιστα μόνο σε έναν κύκλο εγκεκριμένων οπτικών καταστημάτων, φιγουράρουν δίπλα στις πιο διάσημες και εμπορικά κυρίαρχες φίρμες του οπτικού χώρου (Chanel, Dior, Miu Miu, Prada, Michael Kors, FENDI, Jimmy Choo, Giorgio Armani) και συνθέτουν μια συλλογή μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα!

gyalia

Occhio Papavassiliou, στον πρώτο όροφο του Golden Hall

Στιλ και στη διακόσμηση!

Και επειδή η Olivia Palermo έχει απίθανο στιλ και στη διακόσμηση, εμείς περάσαμε μια βόλτα και από το κατάστημα Meli στο Golden Hall. Η ίδια η fashionista έχει ένα υπέροχο σπίτι και όπως έχει αποκαλύψει, κάποιες φορές αισθάνεται ότι το κομμάτι της εσωτερικής διακόσμησης της αρέσει περισσότερο από τη μόδα και τα ρούχα!

meliii

Meli, τηλ. 210 6778921

«Έμαθα από τη μητέρα μου ότι το σπίτι σου πρέπει να εξελίσσεται καθώς μεγαλώνεις, με τον ίδιο τρόπο που εξελίσσεται και η ντουλάπα σου», είπε η Olivia τον περασμένο Ιούνιο, μιλώντας στο περιοδικό «Architectural Digest». Στο Meli στο Golden Hall εμείς μπορέσαμε να βρούμε μοναδικά αντικείμενα για τα σπίτια μας τα οποία θυμίζουν το στιλ της Olivia.

melioiiii2

Meli, στον πρώτο όροφο του Golden Hall

Απολαμβάνοντας την απόλυτη shopping εμπειρία, όπως ακριβώς η Olivia Palermo

Δεν θα μπορούσαμε, όμως, να κλείσουμε την απόλυτη shopping εμπειρία στο Golden Hall, χωρίς να ακολουθήσουμε τις συμβουλές της Olivia Palermo γι΄ αυτό και πρoτού φύγουμε από το αγαπημένο μας εμπορικό, κάναμε μια στάση για ένα καφέ στα Coffeeway. Γιατί απλούστατα, μας εμπνέει η φιλοσοφία τους «από τον κόκκο στο φλιτζάνι», ενώ είναι η αξεπέραστη ποιότητα του φρεσκοκαβουρδισμένου και φρεσκο-αλεσμένου καφέ που καταλήγει αναλλοίωτος, γεμάτος άρωμα και γεύση μέσα στο Coffeeway φλιτζάνι μας.

coffeee

Coffeeway, τηλ. 210 6828889

Σήμερα τα Coffeeway συνδυάζουν επιτυχημένα το μοντέρνο καφεκοπτείο με το coffee bar και προσφέρουν τη μεγαλύτερη συλλογή αρωματικού καφέ και τσαγιού.

tsai

Coffeeway, στο ισόγειο του Golden Hall

Τι άλλο βρήκαμε στα Coffeeway; Κούπες churchill mug Harlequin για να πίνουμε με αισθητική τον καφέ μας, βιολογικό τσάι «Μικρός Πρίγκιπας» με κομμάτια μήλου, σταφυλιού και φράουλας, άνθη υβίσκου, χαμομηλιού και κάλυκες τριανταφυλλιάς και υπέροχο αρωματικό espresso (καραμέλα-φουντούκι και κανέλα πιπερόριζα) χωρίς επιπλέον θερμίδες και γλυκαντικά -αφού ο κόκκος αρωματίζεται με αιθέρια έλαια.

Στον δρόμο που χάραξε η Olivia!

ol zara1

Η Olivia Palermo με Zara look.

Στον δρόμο που «χάραξε» η Olivia, λοιπόν, αξίζει να κάνετε μια βόλτα στο Golden Hall για να ανακαλύψετε τα μοναδικά items του στιλ της Palermo. Πάντα, να θυμάστε, όμως, δύο από τις πιο σημαντικές συμβουλές της fashion influencer:

1. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να αποκτήσετε ένα υπέροχο look.

2. Αξίζει να αφιερώσετε όσο χρόνο επιθυμείτε για να δείχνετε όμορφες και λαμπερές. Όπως η Olivia έχει πει: «Η αυτοπεποίθηση δεν έχει σχέση με την σωματική μας εμφάνιση, αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο πιο όμορφες δείχνουμε, τόσο καλύτερα αισθανόμαστε. Φόρεσε κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι απίστευτα και αφιέρωσε όσο χρόνο χρειάζεσαι για να φτιάξεις τα μαλλιά σου και το make-up σου. Απλά, συνέχισε να λες στον εαυτό σου ότι είσαι υπέροχη»!

ol zara

Η Olivia Palermo με Zara look.