Τα νέα σουτιέν Triaction της Triumph σου δίνουν το κίνητρο για να ξεκινήσεις γυμναστική!

Τα νέα σουτιέν Triaction της Triumph σου δίνουν το κίνητρο για να ξεκινήσεις γυμναστική!

Η Άνοιξη ήρθε ξαφνικά, το καλοκαίρι πλησιάζει «επικίνδυνα» και εσύ μόλις συνειδητοποίησες ότι δεν έχεις ξεκινήσει ακόμη να γυμνάζεσαι. Τώρα που η μέρα μεγαλώνει και σκέφτεσαι ότι πολύ γρήγορα θα βρεθείς σε κάποια πολυσύχναστη παραλία, ξέρεις ότι αξίζει να φροντίσεις λίγο περισσότερο το σώμα σου, την υγεία σου και να κάνεις γενικά μια νέα αρχή.

Μην αγχώνεσαι! Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή οργάνωση και να βρεις τα items εκείνα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017. Μια καλή ιδέα που θα σου δώσει το κίνητρο που χρειάζεσαι, είναι να «εξοπλίσεις» τη γκαρνταρόμπα σου με υπέροχα αθλητικά εσώρουχα που συνδυάζουν τη μόδα, την καινοτομία, την άνεση και φυσικά, την εφαρμογή!

Triaction: Κάτι παραπάνω από αθλητικά σουτιέν!

Εμείς είδαμε τη νέα συλλογή Triaction της Triumph με αθλητικά σουτιέν και ενθουσιαστήκαμε. Γιατί είναι αυτή η συλλογή η ιδανική και για εσένα; Διότι πολύ απλά δημιουργήθηκε με βάση τις αυξημένες ανάγκες των γυναικών για άθληση και ευεξία.

002

Η νέα γενιά Triaction, λοιπόν, χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: Τα Cardio και τα Studio σουτιέν.

Cardio για εσένα που θέλεις να νιώσεις την ένταση

Αν σου αρέσει να νιώθεις την ένταση, αν λατρεύεις την έντονη άθληση και θέλεις να πετυχαίνεις συνεχώς μεγάλες επιδόσεις, τότε τα αθλητικά σουτιέν της κατηγορίας Cardio είναι τα ιδανικά για εσένα.

003

Studio για άνεση και ενέργεια όλη μέρα

Στην περίπτωση που θέλεις να έχεις ενέργεια και αναζητάς στήριξη για ήπια άσκηση, άνεση και μοντέρνο look όλη την ημέρα, από το γραφείο μέχρι το γυμναστήριο, τότε αξίζει να βάλεις στην καθημερινότητά σου τα σουτιέν της κατηγορίας Studio.

004

Στήριξη σε κάθε σου κίνηση και με πιστοποίηση!

Το βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένα καλό σουτιέν είναι να μπορεί να σε στηρίζει σε κάθε σου κίνηση. Αυτό ακριβώς κάνουν τα αθλητικά σουτιέν Triaction τα οποία είναι τα μόνα που διαθέτουν πιστοποίηση «ελέγχου σταθερότητας» από το πανεπιστήμιο του Portsmouth, που αφορά στη δυνατότητά τους να στηρίζουν κατάλληλα κάθε κίνηση του στήθους, κατά τη διάρκεια της άθλησης. Μάλιστα, σε όλες τις συσκευασίες Triaction αναγράφεται το ποσοστό «ελέγχου σταθερότητας», το οποίο έχει αποτελεσματικότητα από 72% και άνω!

005

Τα Triaction και η fitness blogger Anna Victoria σου δίνουν έμπνευση!

Αφού βρεις, λοιπόν, τα αθλητικά σουτιέν που σου αρέσουν, αξίζει να συγκρατήσεις πως τα Triaction σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017, αντλώντας έμπνευση από τη διάσημη fitness blogger και ιδρύτρια του «Fit Body Guide», Anna Victoria, με την οποία ξεκίνησαν συνεργασία!

Την Anna θα πλαισιώσουν κι άλλες γνωστές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού, όπως η fitness instructor Alice Liveing, η χορεύτρια και TV περσόνα Isabel Edvardsson, η ολυμπιονίκης Margherita Granbassi και η fitness/style influencer Anna Skura!

Οι ambassadors του brand θα αποτελέσουν την έμπνευση για όλες τις γυναίκες, ώστε να δοκιμάσουν τα όριά τους, να αποδεχτούν νέες αθλητικές προκλήσεις και βρουν εκείνο το ιδανικό σουτιέν που θα τους δώσει την έμπνευση και το κίνητρο της άθλησης! Find The One that Moves You: Επιλέξτε Triaction!

006

Follow Triumph: facebook.com/TriumphGR - instagram.com/Triumph_GR - youtube.com/user/TriumphGreece