Αυτά είναι τα αγαπημένα μου παπούτσια για φέτος το καλοκαίρι

Δέσποινα Καμπούρη
Αυτά είναι τα αγαπημένα μου παπούτσια για φέτος το καλοκαίρι

Μία βόλτα στο κατάστημα Tsakiris Mallas ήταν αρκετή για να ξεμυαλιστώ και να διαλέξω τα πιο αγαπημένα μου καλοκαιρινά παπούτσια!

LP1 9414

Αποφάσισα λοιπόν να σας δείξω ένα top ten για να σας δώσω ιδέες!

Θα ξεκινήσω από τα μαύρα πέδιλα!

1. Ένα σέξι μαύρο πέδιλο δεν πρέπει ποτέ να λείπει από την ντουλάπα μας. Είναι μια διαχρονική επιλογή και ειδικά το συγκεκριμένο που έχει φιάπα, δίνει ύψος και ταυτόχρονα είναι άνετο στο περπάτημα.

LP1 9343

2. Τώρα θα σας πάω στο κόκκινο! Τα '70s έχουν επανέλθει δυναμικά και τα χοντρά τακούνια είναι από τα must της σεζόν. Το κόκκινο χρώμα αναδεικνύει το μαύρισμά μας το καλοκαίρι δείχνοντας τα πόδια μας ακόμα πιο σεξι.

LP1 9393

3. Αυτό το σχέδιο είναι το πιο αγαπημένο μου απο τη φετινή συλλογή. Boho sic στα καλύτερά του. Συνδυάζει δυο trends της εποχής: Χοντρό τακούνι και bohemian αναφορές (βλ. άσπρο κέντημα στις λεπτομέρειες). Θα μπορούσε να λέγεται και "Despina's Indian shoes".

LP1 9326

4. Αν θες ένα πέδιλο που να ταιριάζει με όλα αλλά να έχει και μια ιδιαιτερότητα στο σχέδιό του θα διαλέξεις αυτό με μάτια κλειστά. Το pattern που μοιάζει με δαντέλα πάνω στο κουντεπιέ είναι πολύ κολακευτικό κι επειδή είναι μπεζ - ταμπά δεν κόβει το πόδι.

LP1 9378

5. Αυτό το λεοπάρ flatform είναι ένα τολμηρό μεν αξεσούαρ αλλά πολύ stylish κομμάτι το οποίο μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό μαύρο φόρεμα! Προσοχή κορίτσια! Φροντίστε το υπόλοιπο outfit σας μα είναι απλό, λιτό κι απέριττο!

LP1 9349

6. Αυτό το ταμπά πέδιλο με το τετράγωνο και μεσαίου ύψους τακούνι μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πάει σχεδόν με όλα τα χρώματα!

7. Πάμε τώρα σε ένα ακόμη platform αλλά σε άλλο σχέδιο. Είναι λευκό και πολύ άνετο στο περπάτημα. Μπορούμε να το φορέσουμε με σορτσάκια, τζιν και tshirts!

LP1 9366

8. Αυτή η μπλε βελουτέ πλατφόρμα είναι η πιο κομψή και άνετη πλατφόρμα που έχω φορέσει ποτέ. Είναι μια σικ επιλογή και δε θυμίζει σε τίποτα κάποια χοντροκομμένα κομμάτια που έχουμε δει κατά καιρούς!

LP1 9318

9. Για τις λίγο πιο τολμηρές η ίδια λευκή πλατφόρμα κυκλοφορεί και σε μεταλλικό μπρονζέ!

LP1 9304

10. Αυτή η πλατφόρμα είναι η πιο boho και παιχνιδιάρικη επιλογή!

LP1 9403

Καλή σας ημέρα!