Είναι αυτό το πιο εκκεντρικό jean παντελόνι που μπορείς να φορέσεις τη νέα σεζόν;

Είναι αυτό το πιο εκκεντρικό jean παντελόνι που μπορείς να φορέσεις τη νέα σεζόν;

Και αν ναι, εμάς γιατί μας αρέσει τόσο;

ZIPPER JEAN CELTIC 3
ZIPPER JEAN CELTIC 4
ZIPPER JEAN CELTIC 2

Πριν από μια δεκαετία τα πράγματα, όσον αφορούσε τα jeans, ήταν πολύ πιο απλά: είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε skinny και boyfriend. Σε μονόχρωμα και ίσως με κάποια ξεβάμματα. Ήθελες να δημιουργήσεις μια πιο rebel εικόνα; Aγόραζες ένα φαρδύ σε light blue απόχρωση. Προτιμούσες να κάνεις πιο preppy και συμβατικές εμφανίσεις; Ένα slim fit παντελόνι σε dark blue χρώμα ήταν ό,τι έπρεπε για εσένα. Σήμερα όμως, με ένα denim trend να «ξεπετιέται» κάθε εβδομάδα ως πρόταση κάποιου διάσημου street lebel, τα πράγματα έχουν γίνει πιο περίπλοκα.

Γι’ αυτό και εμείς δυσκολευόμαστε να προτείνουμε και να ξεχωρίσουμε μια νέα τάση στα jeans. Δεν δυσκολευόμαστε όμως τόσο ώστε να μην μπορούμε να δούμε πόσο μοναδικό είναι το νέο παντελόνι του brand Reformation και πόσο μας θυμίζει την περσινή δημιουργία του οίκου Vetements σε συνεργασία με την Levi’s. Το κοινό τους χαρακτηριστικό δεν είναι άλλο από ένα εξωτερικό φερμουάρ που δεν μόνο κουμπώνει μπροστά, αλλά συνεχίζει και πίσω.

Το νέο παντελόνι κοστίζει περίπου 120 Ευρώ, σε αντίθεση με την ανοιξιάτικη δημιουργία Vetements x Levi’s που στοίχιζε 1500 Ευρώ! Και είναι edgy και πρωτότυπο, χωρίς να χάνει την κολακευτική γραμμή του αλλά και το sexy στοιχείο που κρύβεται σε αυτό το «αναπάντεχο» φερμουάρ! Να γιατί αγαπάμε το denim σαν υλικό, γιατί μπορεί να λειτουργήσει ως καμβάς ακόμα και για το πιο ανατρεπτικό σχέδιο παντελονιού που μπορούμε να φανταστούμε.