Για τη νέα σεζόν ο οίκος Karl Lagerfeld παρουσιάζει μια ηλεκτρισμένη συλλογή γεμάτη χρώμα

Για τη νέα σεζόν ο οίκος Karl Lagerfeld παρουσιάζει μια ηλεκτρισμένη συλλογή γεμάτη χρώμα

Για τη νέα σεζόν  ο οίκος Karl Lagerfeld παρουσιάζει μια ηλεκτρισμένη συλλογή γεμάτη χρώμα που ακολουθεί την νοοτροπία της φορέσιμης τέχνης.

Κομμάτια από τα αρχεία του σχεδιαστή αποκαλύπτουν μια νέα δημιουργική πλευρά με έντονα χρώματα και αποχρώσεις που αναδεικνύουν τα πλεκτά, τα κοστούμια και τα παλτό της συλλογής. Γεωμετρικά σχήματα, color blocking μοτίβα και rock στοιχεία αναθεωρούν τα iconic Karl Lagerfeld classics. Απευθείας από την δεκαετία των ‘80s ο οίκος φέρνει στο προσκήνιο την σφραγίδα ορόσημο, ένα μεταλλικό logo που διακοσμεί τις τσάντες και τα κοσμήματα. Μια συλλογή που μεταφέρει το εμβληματικό όραμα του Karl Lagerfeld, μέσω της λειτουργικότητας, της πρωτοπορίας και της αυτοπεποίθησης.

KL-8.png

Ακολουθώντας την αλλαγή του καιρού, ο οίκος παρουσιάζει μια σειρά από εμβληματικά outerwear κομμάτια για όλες τις περιστάσεις, από κοντά puffer jackets μέχρι μακριά tailored μάλλινα παλτό. Ενώ τα διαφορετικά υλικά και υφές, όπως faux fur, mohair και shearling λεπτομέρειες ενισχύουν την ποικιλία της συλλογής. Ακολουθώντας τις ανάγκες της καθημερινότητας, το outerwear offering ολοκληρώνεται με το iconic Odina biker jacket, με την ασημί απόχρωση να ξεχωρίζει και την ασορτί τσάντα να συμπληρώνει την ‘80s αισθητική.

KL-1.png

Το λαδί, το φωτεινό κόκκινο και το μωβ συνοδεύουν το μαύρο και το λευκό στην χρωματική παλέτα της σεζόν και δίνουν ένα νέο twist στα tailored κοστούμια και τα tweed σετ. Για τις λαμπερές βραδιές αλλά και τις καθημερινές εμφανίσεις που χρειάζονται μια δόση λάμψης, η Karl Lagerfeld προσθέτει στα iconic classics sequined λεπτομέρειες ή ανανεώνει με παγέτες καθημερινά casuals. Ενώ το KL monogram διατηρεί τον graphic και φουτουριστικό χαρακτήρα, που συμβαδίζει απόλυτα με την θεματική της συλλογής. Το ασπρόμαυρο, οι κεντημένες λεπτομέρειες και οι πέρλες, ανατρέχουν στα αρχεία του σχεδιαστή και διατηρούν την διαχρονικότητα.

KL-7.png

Hero piece της σειράς των αξεσουάρ είναι η Ikon K τσάντα με το μοναδικό, αρχιτεκτονικό σχήμα που δημιουργεί το γράμμα K. Γύρω από τον γραμμικό σχεδιασμό διαμορφώνονται επίσης τα κοσμήματα και τα υπόλοιπα αξεσουάρ της συλλογής. Το σουέντ, το vinyl δέρμα και το κροκό συνδυάζονται με τα έντονα χρώματα αλλά και τα κλασσικά άσπρο και μαύρο.