Όταν η North σχολίασε την εμφάνιση της Kim Kardashian στο Met Gala-Kim αυτό δεν πρέπει να είχε πλάκα

Ναταλία Κατσακιώρη
Όταν η North σχολίασε την εμφάνιση της Kim Kardashian στο Met Gala-Kim αυτό δεν πρέπει να είχε πλάκα

Όταν η North μίλησε για το Schiaparelli φόρεμα της Kim και έγραψε τον χειρότερο εφιάλτη του Daniel Rosberry.

Όταν είσαι παιδί των Kardashian σέρνεις αυτόματα τον ίδιο σταυρό. Και τι εννοώ με αυτό; Πως όταν η ζωή σου έχει χτιστεί σε ένα μεγάλο βαθμό δίπλα σε μια κάμερα, μιας και η μαμά σου είναι η μεγαλύτερη reality star του πλανήτη, γίνεσαι και εσύ και η ζωή σου αντικείμενο σχολιασμού. Η North West, η πρωτότοκη κόρη του Kanye West και της Kim Kardashian αναπτύσσει σιγά-σιγά και αυτή το κοινό της, μιας και είναι ενεργή στα social media με προσωπικό περιεχόμενο αλλά και μέσω πολλών αναρτήσεων της μαμάς Kim, που φαίνεται να βρήκε στο πρόσωπό της μια νέα κολλητή.

Warriors Lakers Basketball

(AP Photo/Ashley Landis)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Η North όπως και όλη η οικογένεια Kardashian-Jenner έχει μια πολύ ιδιαίτερη γνώμη για τη μόδα, φορώντας ήδη πανάκριβα ρούχα από designers και διεθνείς οίκους. Έτσι, λοιπόν, σε ένα από τα νέα επεισόδια της σειράς των Kardashians είδαμε και τη North να σχολιάζει με τη μαμά της την τελευταία της εμφάνιση στο Met Gala με το pearly look του οίκου Schiaparelli. Μόνο που παρών ήταν και ο creative director του οίκου Daniel Roseberry, που μόλις βίωσε τον χειρότερό του εφιάλτη.

kimkardashian_north-(3).jpg

Ο οίκος Dior φώτισε χριστουγεννιάτικα το Saks της 5th Avenue σε ένα event με λαμπερό red carpet

Η North, η Schiaparelli και τα μαργαριτάρια του ενός δολαρίου.

Ποιος δεν θυμάται την εμφάνιση της Kim Kardashian στο τελευταίο Met Gala με τα εκατοντάδες μαργαριτάρια; H North σίγουρα το θυμόταν και σίγουρα είχε ήδη σχηματίσει μια άποψη, τόσο ισχυρή που δεν δίστασε να την εκφράσει και μπροστά στον Daniel Roseberry. Η Kim βέβαια τον είχε προειδοποιήσει.

APTOPIX 2023 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Ξεκίνησε λέγοντας ότι έμοιαζε με κοπέλα στη Χαβάη, που φορούσε γιρλάντες με λουλούδια στο λαιμό της, ενώ θεωρούσε τις πέρλες αρκετά αραιές για το γούστο της, καταλήγοντας στο απόλυτο σχόλιο που έγινε viral, ότι τα μαργαριτάρια φαινόντουσαν φθηνά και ψεύτικα. Και όταν η Kim έσπευσε να της επιβεβαιώσει ότι ήταν (φυσικά!) πανάκριβα και ότι ήθελαν να έχουν αυτό το vintage style αποτέλεσμα εκείνη της είπε ότι φαίνονται σαν να τα αγόρασε από μαγαζί με πράγματα του ενός δολαρίου.

https://www.instagram.com/reel/Cz_rg8dgCpv/

Όλα αυτά ένα βράδυ πριν το Met Gala να σημειώσουμε, μιας και η συγκεκριμένη σκηνή είναι γυρισμένη το βράδυ των τελευταίων fittings της Kim πριν το μεγάλο event με τον Daniel Roseberry να δηλώνει τρομοκρατημένος ότι αυτός είναι ο χειρότερός του εφιάλτης που ζωντανεύει μπροστά στα μάτια του, ενώ αργότερα συμπλήρωσε ότι ήταν σαν να έχει φάει κυριολεκτικά μπουνιά από ένα εννιάχρονο! Και μάλλον είχε δίκιο.

https://www.instagram.com/reel/Cz_zBARgrKj/

Το βίντεο που έχει γίνει viral είναι πάρα πολύ αστείο προφανώς, αλλά σε κάποιους ίσως βγάζει και μία μικρή θλίψη και πικρία, αφενός για τον Daniel Roseberry, έναν μεγάλο δημιουργό που αναγκάστηκε να δεχθεί μια τέτοιου είδους κριτική από ένα κοριτσάκι με «μεγάλη γλώσσα». Η North δεν έδειξε κανέναν σεβασμό ούτε στον ίδιο, ούτε στη μητέρα της αργότερα, ούτε και στο επιτελείο που δούλεψε σκληρά για εκείνη και την εμφάνισή της. Και μήπως μας θυμίζει κάποιον; Σίγουρα οι ακραίες συμπεριφορές του Kanye West θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο τώρα που σιγά-σιγά αποκαλύπτεται και ο χαρακτήρας των παιδιών του. Γιατί δεν θέλουμε να δούμε ξανά ένα εννιάχρονο κοριτσάκι, ντυμένο σαν ενήλικη, να μιλάει για high fashion και να προσβάλλει ανθρώπους και καριέρες.