Δερμάτινες εμπειρίες

Δερμάτινες εμπειρίες

Πως μία κλασική πλαστική σακούλα supermarket γίνεται άμεσα συλλεκτική μετά από την σωστή εικαστική παρέμβαση.

Υπάρχουν παραδείγματα στη μόδα που απέδειξαν ότι στο πέρασμα του χρόνου κατάφεραν να γίνουν iconic και να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των καταναλωτών για περισσότερο από εβδομήντα χρόνια. Τρανταχτά και αδιάσειστα παραδείγματα τα Converse all star, το λευκό t-shirt, η κλασσική καπιτονέ τσάντα Chanel, το κόκκινο κραγιόν YSL.

Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε κάτι major στη μόδα του διαχρονικού στυλ, αλλά επιτέλους είδαμε μία απλή ιδέα που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που μεταφέρουμε τα ψώνια του σουπερμάρκετ και όχι μόνο!

Η avant-garde αμερικανική εταιρία κοσμημάτων –άγνωστη στην Ελλάδα- Cast Of Vices παρουσίασε ένα νέο concept της απόλυτα νέας it bag, εμπνευσμένη από τις κλασικές πλαστικές σακούλες σουπερμάρκετ, αλλά φτιαγμένες από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα αρνιού σταμπαρισμένες με ανάγλυφα κλασικά γραφικά από αντίστοιχες κανονικές σακούλες πολυκαταστημάτων, κρεοπωλείων και μανάβικων.

Λόγω των περιορισμένων αντιτύπων απέκτησαν ήδη συλλεκτική αξία, βγαίνουν μόνο σε μαύρο και είναι πιο unisex και από ένα ποτήρι φραπέ. Ήδη έχω βάλει λυτούς και δεμένους για να αποκτήσω μία, καθώς η λίστα αναμονής είναι τεράστια και διατίθενται αποκλειστικά από το colette.fr.

Σε τιμή σαφώς πιο οικονομική από μία Hermes και σχεδιασμό για τους φανατικούς urban fashionistas του μεγάλου μας χωριού, μπορούμε σε αυτή την νέα δεκαετία να περηφανευόμαστε για το νέο κλασσικό item που θα χαρίσουμε στα μελλοντικά μας εγγόνια, αν και εφόσον αποκτήσουμε ένα από τα δύο.