Ψάξαμε και βρήκαμε το ιδανικό δώρο για έναν άντρα!

Ψάξαμε και βρήκαμε το ιδανικό δώρο για έναν άντρα!

Η νέα αντρική συλλογή πουκαμίσων του Tommy Hilfiger φέρνει και πάλι το καρό στην ζωή μας!

Πόσες ώρες έχετε περάσει ψάχνοντας το ιδανικό δώρο για έναν άντρα; Άπειρες!


Κλασικό αλλά πάντα πρακτικό δώρο είναι ένα αντρικό πουκάμισο και όταν μάλιστα έχει το απαραίτητο twist του Tommy Hilfiger είναι και το ιδανικό! Η φετινή Tommy Hilfiger αντρική συλλογή «THE NEW ENGLAND»γιορτάζει τη χαρακτηριστική αμερικανική αισθητική του brand αναμειγμένη με νότες αγγλικής γοητείας.

Η Στις κλασικές Βρετανικές γραμμές - heritage prints, sartorial sophistication και Savile Row tailoring – έχει προστεθεί μια γερή δόση Americana spiritξεκινά με ένα ταξίδι από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Ηνωμένο Βασίλειο. διαφορετικά μοτίβα καρό Tommy Hilfiger αντρικών πουκαμίσων, συνδυάζοντας την παράδοση του Ηνωμένου Βασιλείου με τo prep της ανατολικής ακτής για ένα αποτέλεσμα που αγκαλιάζει το "New England" με κάθε έννοια.

Γι' αυτό και εμείς ψάξαμε & βρήκαμε για εσάς τα Tommy Hilfiger Fall 2014 για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στον αγαπημένο σας και ενίοτε και σε σας. Η συλλογή Tommy Hilfiger Fall 2014, είναι διαθέσιμη μέσα από ένα ευρύ φάσμα καταστημάτων Tommy Hilfiger, πολυκαταστήματα καθώς και άλλα επιλεγμένα κανάλια διανομής. #tommyhilfiger