Petite Fashion: 11 μονοχρωματικά crop tops ό,τι πρέπει για τις βόλτες στον καύσωνα

Νατάσσα Σχοινά
Petite Fashion: 11 μονοχρωματικά crop tops ό,τι πρέπει για τις βόλτες στον καύσωνα

Στις δύσκολες μέρες της ανυπόφορης ζέστης, χρειάζεσαι τα πιο ανάλαφρα ρούχα.

Ο καύσωνας είναι στο πικ του αυτές τις ημέρες. Η θερμοκρασία και οι συνθήκες στο περιβάλλον είναι πια ανυπόφορες. Οριακά μπορείς να βγεις έξω και πας μέχρι την καφετέρια χωρίς να νιώθεις μία λιποθυμία να σου χτυπάει την πόρτα.

Για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις, τα ρούχα πρέπει να είναι όσο πιο ελαφριά γίνεται. Να επιτρέψουν στο δέρμα να αναπνέει και να μην επιβαρύνουν κι αυτά που είναι τα βασικά μέρη της εμφάνισης.

(Main photo: @sorayabakhtiar)

Τα crop tops είναι ό,τι πρέπει για να δημιουργήσεις σούπερ καλοκαιρινές εμφανίσεις. Τα έχεις δει στους celebrities. Τα έχεις δει στους λογαριασμούς των διάσημων fashion influencers στο Instagram. Τα έχεις δει παντού.

Τα νέα στυλ crop top που συνδυάζονται εύκολα με κάθε εμφάνιση

Ακριβώς επειδή συνήθως ένα crop top θα το συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο σορτς ή φούστα, προσφέρεται για να αναδειχθεί το σώμα και να δώσει την εικόνα ενός πιο ψηλού κορμού επιμηκύνοντας τα πόδια.




Έχεις στο πρόγραμμα καφέ με τις φίλες; Ίσως γεύμα σε ένα όμορφο εστιατόριο με το boyfriend; Το crop top μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις κάθε εμφάνιση. Οι, δε, μονοχρωματικές επιλογές διευκολύνουν πολύ στο mix and matching και επιτρέπουν τη σύνθεση περισσότερων ρούχων.

Γι’ αυτό και η λίστα στη συνέχεια θα σε βοηθήσει να αρχίσεις να συνθέτεις τα πιο καλοκαιρινά και ανάλαφρα summer outfits.

crop tops8

Τοπ τιράντα με κουμπιά, Attrattivo

crop top4

Τοπ crop rib, Mango

crop tops copy

Βαμβακερό cropped τοπΒαμβακερό cropped τοπ, H&M

crop top6

Crop top με κορδόνια, Toi&Moi


Δεν τελειώσαμε εδώ. Σε περιμένουν και μερικές ακόμα επιλογές στη συνέχεια...