Νέα μανία: star print παντελόνια!

Νέα μανία: star print παντελόνια!

Μετά τα χρωματιστά ντένιμ έρχεται να κερδίσει τις celebrities και όχι μόνο!

Εν αρχή ήταν το ντένιμ, στη συνέχεια μονοπώλησε το ενδιαφέρον το χρωματιστό ντένιμ προς χάριν του color blocking και της hipsteria-ς που μας κατέλαβε επί σύο συναπτά έτη. Φέτος έκαναν την εμφάνισή τους τα printed jeans. Λεοπάρ, γεωμετρικά μοτίβα, ριγέ, πουά κλπ φορέθηκαν σε όλες τις μεγάλες πασαρέλες, στα περισσότερα editorial και ανεδειξαν το στυλ των πιο γνωστών fashion icons.

Οι απανταχού διάσημες fashionistas έχουν επισήμως πια ερωτευτεί τα τζην με τυπώματα αστεριών- ιδίως στην Αμερική. Την αμερικανική σημαία βάβαια την βλέπουμε μήνες να φιγουράρει σε σορτσάκια, μπλουζάκια, φουλάρια, παπούτσια... Καιρός ήταν τα αστέρια της να εξαπλωθούν και στα αγαπημένα μας ντένιμ. Όλες τα φοράνε και μάλιστα μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, ο φακός απαθανάτισε 4 γνωστές celebrities να τα προτιμούν σε άνετα street style σύνολα.

Η Marion Cotillard φιγουράρει στιλάτη όπως πάντα μέσα στο J Brand ζευγάρι της, ενώ οι Jessica Alba, Rachel Bilson και Khloé Kardashian προτιμούν την Current/Elliott εκδοχή το hot trend. Πάρτε έμπνευση από τα διάσημα κορίτσια και τολμήστε το κι εσείς με ένα απλό τοπ και sneakers ή gladiators για τις πρωινές εμφανίσεις σας ή με δερμάτινο μπουφάν και ψηλοτάκουνα πέδιλα για το βράδυ. Απαρατήρητες δεν θα περάσετε σε καμία περίπτωση.