Το look της Πρωτομαγιάς - 5 σύνολα με floral φούστα για να πιάσεις το Μάη με στυλ και άνεση

Ναταλία Κατσακιώρη
Το look της Πρωτομαγιάς - 5 σύνολα με floral φούστα για να πιάσεις το Μάη με στυλ και άνεση

Δεν έχεις ακόμη καταλήξει τι θα βάλεις σήμερα; Η κλασική floral φούστα σου είναι ιδανική για την ημέρα της Πρωτομαγιάς. 

Βρισκόμαστε και επίσημα στην καρδιά της άνοιξης, αν και μάλλον η Πρωτομαγιά σηματοδοτεί για τους περισσότερους την έναρξη του καλοκαιριού. Κάποιοι θα κάνουν μια εκδρομή σε ένα κοντινό προορισμό για να χαρούν το πράσινο και τη φύση, άλλοι θα σχεδιάσουν την πρώτη τους βουτιά και κάποιοι θα κάνουν μια χαλαρή βόλτα, απολαμβάνοντας την αργία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους μας, οπότε θα χρειαστείς και ένα όμορφο look στο mood της ημέρας.

Ποιο είναι το mood; Μα άνοιξη και λουλούδια, φυσικά! Αν ένα είναι το σήμα κατατεθέν στο styling της ημέρας αυτά είναι τα floral prints. Και ας μην είμαστε «groundbreaking» όπως έλεγε και η Miranda Preshley. Αρκεί που θα είμαστε αέρινες και elegant σε μια πολύχρωμη διάθεση ιδανική για την ημέρα. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι ξαφνικά πρέπει να ντυθείς «λουλούδι» από πάνω μέχρι κάτω. Η floral φούστα σου, ένα κομμάτι που είναι πλέον κλασικό για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και υπάρχει σε κάθε ντουλάπα, θα είναι και πάλι το item που θα σώσει κάπως την κατάσταση ακόμη και την τελευταία στιγμή.

floral_skirts-(7).jpg

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κάνει δύο κομψές προτάσεις σε φορέματα αν είσαι καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο

5 σύνολα με floral φούστα για να περάσεις μια stylish Πρωτομαγιά!

Όποιο και αν είναι το στυλ ή ο σωματότυπος σου, σίγουρα θα έχεις μία φούστα με λουλούδια, δηλαδή ένα λουλουδάτο print στη συλλογή σου. Κοντή ή μακριά, σε στενή ή A-line, με βολάν, σκίσιμο, πιέτες ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, η floral φούστα είναι η ιδανική επιλογή για τη σημερινή σου έξοδο. Γιατί μπορείς να τη συνδυάσεις πολύ εύκολα με τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ σου και είναι πάντα ένα item που ξεχωρίζει με τη θηλυκή του διάθεση και τα χρώματα που έχεις επιλέξει. Φυσικά, μία midi εκδοχή είναι κάπως πιο εύκολη, αν θες να κάνεις και κάποια δραστηριότητα σήμερα. Δες τις παρακάτω προτάσεις που βρήκαμε για σένα.