Θα πας για μπάνιο την Πρωτομαγιά; Τρία στυλ στα ολόσωμα μαγιό της σεζόν που αξίζει να δοκιμάσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Θα πας για μπάνιο την Πρωτομαγιά; Τρία στυλ στα ολόσωμα μαγιό της σεζόν που αξίζει να δοκιμάσεις

Photo: Meyaclothing

Έχει γίνει τελικά το ολόσωμο το νέο μπικίνι;

Η φετινή Πρωτομαγιά προβλέπεται απολαυστική. Γιατί μετά από κάποια χρόνια γίνεται ένα ακόμη τριήμερο, που δεν σημαίνει στην πραγματικότητα τίποτα άλλο, πέρα από την έναρξη των καλοκαιρινών μας μπάνιων στη θάλασσα. Από την εποχή που ήμουν ακόμη φοιτήτρια η πρώτη βουτιά γινότανε Πρωτομαγιά, όσο κρύο και αν είχε ακόμη. Τώρα, λοιπόν, που ο καιρός μας το επιτρέπει, μπορούμε να κάνουμε και επίσημα το πρώτο μπάνιο για το καλοκαίρι του 2023 και να περάσουμε μια μέρα κοντά στη θάλασσα. Με ήλιο, αλάτι και καλή παρέα.

unknown_318143089_1189766495297928_3197162533827694352_n.jpg

Photo:MAANislandwear

Με το που ξεκινάμε, λοιπόν, τα μπάνια μας, ξεκινάει επίσημα και η αναζήτηση του ιδανικού μαγιό. Το ζήτημα μαγιό είναι άκρως σημαντικό για κάθε γυναίκα, γιατί ο παράγοντας άνεση και στυλ πρέπει όχι απλώς να συναντηθούν, αλλά και να ταυτιστούν. Δεν θέλουμε πια κανένα άβολο μαγιό πάνω μας, ένα μαγιό που να μην εφαρμόζει καλά, που να μας κάνει να νιώθουμε παράξενα και τελικά να μην κολακεύει το σώμα μας. Και κάπου εδώ θα γίνει και ο γνωστός διχασμός σε bikini lovers και σε αυτές που αγαπάμε τα ολόσωμα. Οι παρακάτω προτάσεις αφορούν τις δεύτερες, αφού βρήκαμε τα τρία κορυφαία στυλ σε ολόσωμα, που θα φορέσουμε φέτος.

Οι 5 κορυφαίοι συνδυασμοί με φόρεμα + jacket που λειτουργούν σε κάθε περίσταση

3 ολόσωμα για να δοκιμάσεις την Πρωτομαγιά.

One shoulder: Ένα ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο είναι κατά τη γνώμη μου η πιο κομψή επιλογή, που μπορείς να κάνεις. Φαίνεται υπέροχο στην παραλία, αλλά και στην έξοδο πριν ή μετά το μπάνιο με μία φούστα ή μια wide leg παντελόνα από κάτω. Επίσης, κολακεύει εξίσου και τα κορίτσια με μεγάλο αλλά και με μικρό στήθος.

https://www.instagram.com/p/ChbyCjCoIVH

Cut outs: Είναι ένα ολόσωμο μαγιό, που συνηθίζαμε να φοράμε περισσότερο σε πισίνες. Γιατί έχει έναν πιο sexy και glam αέρα είναι η αλήθεια. Τόλμησέ το και βρες ένα μονόχρωμο σχέδιο, που θα φορέσεις και στην παραλία. Τα ανοίγματα στην πλάτη και κάτω από το στήθος προσφέρουν ένα αβίαστο sexiness.

https://www.instagram.com/p/CrFucIloYbX

Halter neck: Γενικά, το δέσιμο στο λαιμό, που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους, aka το halter neck, είναι η πιο θηλυκή εκδοχή ενός ολόσωμου μαγιό. Μπορεί αν είναι εντελώς κλειστό μέχρι πάνω ή να έχει κάποιο άνοιγμα στο στήθος. Ακολουθώντας την τάση στα tops και τα φορέματα της άνοιξης, το halter neck μπαίνει και στα μαγιό του καλοκαιριού. Δοκίμασέ το.

https://www.instagram.com/p/CQnjiOVnDVh