Light blue: Είναι το χρώμα του καλοκαιριού και οι πιο ενημερωμένες celebrities το φοράνε ήδη

Ναταλία Κατσακιώρη
Light blue: Είναι το χρώμα του καλοκαιριού και οι πιο ενημερωμένες celebrities το φοράνε ήδη
Photo Credit: VALENTINA VALDINOCI/@walnutsvalley

Ανοιχτό γαλάζιο ή ζωντανό τιρκουάζ; It's your choice!

Οι αποχρώσεις του καλοκαιριού είναι ένα αγαπημένο κεφάλαιο για όλα τα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα. Και αυτό γιατί όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, αποκαλύπτουμε και πιο πολύ δέρμα, οπότε φαίνεται και το μαύρισμα μας. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τα έντονα χρώματα και τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Γενικά το ελληνικό μπλε της θάλασσας είναι ένα must χρώμα για εμάς, που φέτος όμως μπήκε δυναμικά και στις τάσεις του καλοκαιριού.

Η Cate Blanchett φόρεσε για δεύτερη φορά το ίδιο φόρεμα κάνοντας την πιο stylish μεταποίηση

light_blue-(2).jpg

Ανάμεσα, λοιπόν, σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε που βλέπουμε κατά καιρούς στην παλέτα μας, όπως το μπλε electric ή το navy blue, φέτος όλοι οι αγαπημένοι μας οίκοι και τα κορυφαία brands του κόσμου ξεχώρισαν το light blue. Δηλαδή το ελαφρύ μπλε, που μπορεί να είναι baby blue, γαλάζιο, aqua ή ακόμη και τιρκουάζ. Γενικά είναι μια πάρα πολύ καλοκαιρινή απόχρωση, που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

light_blue-(12).jpg

Είναι μια απόχρωση που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ εδώ έχουμε και μία φανταστική πρόταση για τους γάμους και τις βαφτίσεις της σεζόν.

light_blue-(10).jpg

To light blue έχει πάρει την έγκριση της Hailey Bieber.

Η Hailey Bieber ανήκει στη γενιά των trend setters. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία με αυτό. Το οτιδήποτε επιλέγει να φορέσει είναι ή γίνεται αυτόματα τάση. Η προσωπική της στυλίστρια και συνεργάτης πολλών ακόμη celebrities, όπως η Kendall Jenner και η Elsa Hosk, έχει δημιουργήσει μια απόλυτα ενημερωμένη γκαρνταρόμπα για την Hailey, που σε κάθε της βήμα έχει να μας κάνει και μία νέα πρόταση.

https://www.instagram.com/p/Cqbu1zrrnD_/
https://www.instagram.com/p/Cs9sa_iv454/

Τo light blue είναι ένα από τα χρώματα που η Hailey έχει βάλει ήδη στα αγαπημένα της εδώ και μήνες και η πρώτη της εμφάνιση με το χρώμα της σεζόν έγινε με ένα σύνολο του Laquan Smith. Αυτή ήταν φυσικά μόνο η αρχή, με τη Hailey να επενδύει σε μια σειρά από sets και φορέματα σε ένα pale γαλάζιο, που ομολογουμένως της πάει πολύ.

https://www.instagram.com/p/CtIBCImvg-V/

Τώρα, λοιπόν, που ήρθε το καλοκαίρι την είδαμε με το ίδιο ακριβώς χρώμα και στην παραλία. Παρακάτω σου έχουμε όλους τους τρόπους να το φορέσεις και εσύ στην πόλη.

Οι πιο πρωτότυποι τρόποι να φορέσεις το light blue: