8 easy breezy σύνολα για να φορέσεις στο γραφείο στον καύσωνα

Ναταλία Κατσακιώρη
8 easy breezy σύνολα για να φορέσεις στο γραφείο στον καύσωνα
Photo credit: VALENTINA VALDINOCI/IMAXTREE.COM

Τα αέρινα σύνολα που θα μας πάνε γραφείο με στυλ ακόμη και όταν η θερμοκρασία ξεφεύγει.

Τελευταίες μέρες ενός καύσωνα που μας φάνηκε ότι κράτησε αιώνες. Αν βάλουμε μέσα και όλο το στρες που αναπτύσσεται μέσα σε τόσο ακραίες συνθήκες, τουλάχιστον για όσους ακόμη βρισκόμαστε στο «καθήκον» και δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε ακόμη την πόλη. Οπότε αναζητούμε ακόμη λύσεις για το look, που αναγκαστικά θα φορέσουμε στο γραφείο, και που θα είναι πιθανότατα και το σύνολο με το οποίο θα περάσουμε όλη την ημέρα. Γιατί μέσα σε τόση ζέστη το πιο πιθανό είναι να πας γραφείο και να γυρίσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο σπίτι.

office_heatwave-(9).jpg

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε τρομάζουν οι συνθήκες και να θεωρήσεις αυτόματα ότι πρέπει να φορέσεις ένα τεράστιο φόρεμα, που θα σε κάνει μια μοιάζεις και εσύ κάπως «τεράστια», διαφορετικά η άλλη σου επιλογή είναι το κλασικό παντελόνι-κοστούμι. Φυσικά και υπάρχουν εναλλακτικές, που τώρα δεν βλέπεις κυρίως γιατί το μυαλό σου είναι κολλημένο στα μπάνια και τα μαγιό σου. Λογικό. Μπορούμε όμως να δούμε μαζί τα καλύτερα και πιο stylish office looks της εβδομάδας. Κράτα τις σημειώσεις σου.

Οδηγός αγοράς: 10 φορέματα παραλίας στα πιο επίκαιρα σχέδια του καλοκαιριού

office_heatwave-(11).jpg

Φυσικά ξεχνάμε και αφήνουμε πίσω τα αυστηρά, στενά ρούχα που φοράμε συνήθως στο γραφείο, αφού λίγο πριν τις διακοπές μπορούμε να είμαστε και πιο χαλαρές ακόμη και στο εργασιακό μας περιβάλλον. Λευκά φορέματα, λευκά πουκάμισα, λευκές φούστες και κάθετι στο αγαπημένο μας άσπρο χρώμα είναι πάντα καλοδεχούμενα. Αν είσαι πιστή fan των κοστουμιών βάλε στη ζωή σου τη λέξη shorts suit. Φόρα δηλαδή μια super stylish tailored βερμούδα μαζί με ένα γιλέκο ή ένα ελαφρύ, breezy σακάκι.

Επίσης, οι midi φούστες είναι πάντα μια καλή επιλογή τις ζεστές μέρες, γιατί ένα tank top είναι ακρετό για να τις συνοδέψεις, ενώ επίσης μπορούν να συνδυαστούν και με πολλά αξεσουάρ, όπως ζώνες και κοσμήματα. Αν οπωσδήποτε θέλεις να φορέσεις πανελόνι, το λευκό τζιν ή ένα οποιοδήποτε άλλο παντελόνι από λινό είναι οι καλύτερες επιλογές. Εγώ θα σου πω να τολμήσεις να φορέσεις ακόμη και ένα shorts σε στυλ safari μαζί με ένα πουκάμισο και ballet flats με γεωμετρικά σχέδια. Παρακάτω το καλύτερο inspo.

Τα 8 office looks που σου προτείνουμε για τον καύσωνα: