Οδηγός αγοράς: Τα 10 must buys του Αυγούστου που θα βρεις ακόμη σε έκπτωση

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα 10 must buys του Αυγούστου που θα βρεις ακόμη σε έκπτωση
Photo Credit: Sarah Treacher / launchmetrics.com/spotlight

Η wishlist του μήνα από το Queen.gr.

Καλό μήνα και καλώς μας ήρθε επιτέλους ο Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών. Γιατί ο Αύγουστος είναι κατά γενική ομολογία ο μήνας που οι περισσότεροι εργαζόμενοι φεύγουν για τις διακοπές τους με τα καταστήματα να παίρνουν και αυτά ένα μικρό off. Οπότε έρχεται ένας μικρός αποπροσανατολισμός σε όλα τα θέματα γενικότερα. Και εμένα η δουλειά μου είναι να σε κρατήσω σε εγρήγορση και να σου θυμίσω ότι έχουμε ακόμη εκπτώσεις και μάλιστα ότι βρισκόμαστε στον τελευταίο τους μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ακόμη πιο χαμηλές, άρα είναι η ευκαιρία σου για shopping. Κάποια από τα αγαπημένα σου brands έχουν κατεβάσει τόσο πολύ τις τιμές, που πολλές φορές ξεπερνούν το 50%.

best_buys_august-(5).jpg

Οπότε είναι η στιγμή να οργανωθείς λίγο καλύτερα και πριν φύγεις για το νησί ή το χωριό, να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά. Ηλεκτρονικά ή φυσικά. Ξέρω ότι πολλές θα σκεφτείτε γιατί να ψωνίσει κανείς κάτι στη λήξη της σεζόν και ενώ το καλοκαίρι τελειώνει; Οπότε κρατάτε το budget σας για το φθινόπωρο, που θα είστε και πάλι σε shopping mood και με έναν μισθό επιπλεόν. Αυτό, όμως, που έχεις πιθανότατα ξεχάσει είναι ότι μπορείς ωραιότατα να επωφεληθείς από τις χαμηλές τιμές που υπάρχουν τώρα και να πάρεις κάποια items που λείπουν από τη συλλογή σου, για να τα βρεις μπροστά σου του χρόνου το καλοκαίρι.

Summer in the city: 6 σύνολα για να ντυθείς όπως οι Παριζιάνες το καλοκαίρι στην πόλη

best_buys_august-(2).jpg

Εδώ μιλάμε φυσικά για κομμάτια που ανήκουν στα basics, στα διαχρονικά δηλαδή αυτά items που δεν έχουν σεζόν και εποχές, και μπορείς τα περισσότερα να τα φοράς αν όχι όλο το χρόνο, τουλάχιστον κάθε καλοκαίρι στο repeat. Ένα λινό παντελόνι, ένα φόρεμα της Adidas με τις χαρακτηριστικές ρίγες του, ένα ρομαντικό floral φόρεμα, που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ ή μια τζιν βερμούδα είναι μόνο κάποια από τα items που σου προτείνω να βάλεις στη λίστα του Αυγούστου. Παρακάτω οι δικές μας αγαπημένες επιλογές.

best_buys_august-(1).jpg

Editor's choices: