Τα καλτσάκια είναι το καλύτερο αξεσουάρ του φθινοπώρου -Τα 4 παπούτσια που θα τα συνδυάσουμε

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα καλτσάκια είναι το καλύτερο αξεσουάρ του φθινοπώρου -Τα 4 παπούτσια που θα τα συνδυάσουμε
Photo Credit: Valentina Valdinoci / launchmetrics.com/spotlight

Το preppy style στα καλύτερά του.

Υπάρχουν πάντα κάποια micro trends που έχουν πιστούς ακολούθους και φανατικούς followers. Στη χώρα μας, λοιπόν, είναι η αλήθεια ότι δεν συμπαθήσαμε ποτέ την ιδέα της κάλτσας ως κεντρικό αξεσουάρ σε ένα casual σύνολο, πόσο μάλλον σε ένα βραδινό look. Οπότε σίγουρα η συγκεκριμένη τάση, που έχει γίνει πλέον αγαπημένη των Genzers, μάλλον δεν είναι και ότι καλύτερο μπορεί να υιοθετήσει ένας πεισματάρης millennial που έχει μάθει να χρησιμοποιεί τις κάλτσες του μόνο με sneakers.

socks_fall-(5).jpg

Αυτό το φθινόπωρο, όμως, ήρθε η στιγμή να βάλεις στα looks σου κάποια νέα στοιχέια, λίγο πιο ενδιαφέροντα, λίγο πιο elevated, λίγο πιο edgy και να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα, που θα σε κάνουν να μπεις στη νέα σεζόν με ανεβασμένη διάθεση. Τα καλτσάκια είναι μία από αυτές τις τάσεις, που αξίζει να δοικιμάσεις. Γιατί είναι άκρως βολικά και πρακτικά και θα σε βοηθήσουν να κάνεις μία πιο εύκολη μετάβαση από τα σανδάλια και τα πέδιλα στα κλειστά παπούτσια.

Φθινοπωρινές τάσεις 2023: Τα must φορέματα της σεζόν

socks_fall-(7).jpg

Τα τέσσερα παπούτσια που πάνε τέλεια με τα καλτσάκια σου.

Αρχικά να πούμε ότι μπορείς να φορέσεις και να αξιοποιήσεις όποιο σχέδιο καλτσάκια έχεις. Κλασικές μαύρες και λευκές κάλτσες, κοντά καλτσάκια με διαφάνειες, χρώματα και girly δαντέλα στο τελείωμα, αλλά και ψηλές πολύχρωμες κάλτσες με αθλητικές ρίγες και ιδιαίτερα prints. Όλα τα αγαπημένα μας brands έχουν δημιουργήσει φανταστικές συλλογές με πού πρωτότυπα σχέδια, για να διαλέξεις.

Το street style φυσικά θα είναι και πάλι η πρώτη μας πηγή έμπνευσης και αν έχεις ακόμη απορίες για το πώς να τα συνδυάσεις σου έχουμε παρακάτω τα τέσσερα καλύτερα σχέδια, που ταιριάζουν τέλεια με ένα ζευγάρι καλτσάκια στο ύψος τους αστραγάλου. Πρώτα και καλύτερα είναι τα sneakers. Όποιο σχέδιο και αν έχεις στη ντουλάπα σου μπορείς να το φορέσεις με ένα ζευγάρι καλτσάκια και mini φούστα ή φόρεμα.

Αμέσως μετά έχουμε τα loafers και τα Mary Janes που είναι ανήκουν στην ίδια κατηγορία των fashionable flats της σεζόν και προσωπικά θεωρώ ότι είναι και ο πιο εύκολος τρόπος να φορέσεις τις κάλτσες σου ακόμη και αν είσαι amateur στο συγκεκριμένο κομμάτι του styling.

socks_fall-(1).jpg

Η τελευταία μας πρόταση είναι για σένα που θέλεις να φορέσεις κάτι πιο τολμηρό, οπότε θα συνδυάσεις τα καλτσάκια σου με γόβες και sling backs, κάνοντας και ένα ωραίο color blocking.

socks_fall-(9).jpg