10 διαφορετικά σύνολα με μαύρα flats για βόλτες γεμάτες άνεση στην πόλη

Ναταλία Κατσακιώρη
10 διαφορετικά σύνολα με μαύρα flats για βόλτες γεμάτες άνεση στην πόλη
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Έχουμε όλα τα looks που θέλεις να βάλεις μέσα στην εβδομάδα. 

Τον τελευταίο καιρό στα social media κυκλοφορεί ένα βιντεάκι με πολλές content creators να μας δείχνουν τη διαφορά μεταξύ του styling και του «ρίχνω πάνω μου δυο ρούχα». Άλλα δηλαδή φοράω ένα σύνολο και άλλο κάνω styling σε αυτό. Ποιο είναι λοιπόν κατά τη γνώμη σου το πιο δύσκολο outfit για σένα; Προσωπικά θα κάνω την έκπληξη και θα σου πω ότι είναι το καθημερινό μου look, αυτό που θα διαλέξω να φορέσω το πρωί μόλις φύγω από το σπίτι, και με το οποίο θα περάσω όλη την ημέρα μου. Το casual chic look του γραφείου, που μετά θα γίνει και το outfit της εξόδου μου.

Μέσα σε αυτό πρέπει να χωρέσει το στυλ και η αισθητική μου, αλλά και όλο το πρακτικό κομμάτι της άνεσης, που είναι απαραίτητο για να περάσουμε μια όμορφη μέρα. Κάπου εκεί είναι που μπήκαν στη ζωή μας τα new age flats, δηλαδή τα ίσια παπούτσια, που πρωταγωνιστούν στη ζωή μας κυρίως μετά τις καραντίνες, όταν οι γυναίκες αποφασίσαμε να πάρουμε πίσω τη ζωή μας και την άνεσή μας! Ευτυχώς για εμάς οι αγαπημένοι μας σχεδιαστές, ως πραγματικοί καλλιτέχνες, αφουγκράστηκαν τις ανάγκες μας και επανέφεραν τα flats στην κορυφή των τάσεων της σεζόν.

black_flats_streetstyle-(2).jpg

Έτσι, μπήκαν στη ζωή μας τα loafers, τα sneakers, τα clogs, οι μπαλαρίνες και τα oxfords, αλλά και όποιου άλλου τύπου flats μπορούν να σου έρθουν στο μυαλό. Ανάμεσά τους θα ξεχωρίσουμε τα μαύρα διαχρονικά flat ζευγάρια της ντουλάπας μας, που είναι το απόλυτο passé par tout του φθινοπώρου. Γιατί ένα ζευγάρι μαύρα flats μπορεί στην κυριολεξία να μας πάει παντού και να γίνει το πιο αγαπημένο piece της φθινοπωρινής ντουλάπας σου.

Τα καλύτερα front row looks από την MFW-Kendall Jenner, Julia Roberts και Rosalia βρέθηκαν στα shows

black_flats_streetstyle-(13).jpg

Ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια δεν μπορεί να είναι ποτέ βαρετό, για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα street style looks από τα fashion weeks που είναι ακόμη σε εξέλιξη, για να δεις πώς φοράνε τώρα κάθε σχέδιο σε flats οι fashion insiders.

10 σύνολα με μαύρα flats: