Οι 5 τρόποι που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες τις μπότες μέχρι το γόνατο

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι 5 τρόποι που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες τις μπότες μέχρι το γόνατο
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Suede, δερμάτινες ή cowboy μπότες;

Καθώς φθάνουμε στο τέλος του Οκτωβρίου, οι πρώτες μπότες κάνουν δειλά την εμφάνισή τους και στους δρόμους της χώρας μας. Και κάπου εκεί θυμηθήκαμε το πρώτο και πιο αγαπημένο μας στυλ μπότας, που πρωταγωνιστεί και θα πρωταγωνιστεί πάντα στις καρδιές όλων των γυναικών. Τις knee high μπότες μας, δηλαδή τις μπότες που φθάνουν μέχρι το γόνατο.

kneehighboots_frenchstyle-(7).jpg

Ότι στυλ μπότας και αν έχεις στη συλλογή σου, φέτος μπορείς να το φορέσεις με τα αγαπημένα basic της ντουλάπας σου. Απλές knee high μαύρες μπότες με blocked τακούνι, cowboy μπότες, χαμηλές kitten heeled αλλά και υπέροχες suede μπότες θα συνοδεύσουν τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες μέρες μας. Και δεν υπάρχει καλύτερη έμπνευση για το πώς να κάνεις ένα ωραίο, επίκαιρο και διαχρονικό styling από τους δρόμους του Παρισιού.

https://www.instagram.com/reel/Cx_A8-ftY3A/

Οι Γαλλίδες έχουν μια μεγάλη αγάπη στις μπότες μέχρι το γόνατο και καταφέρνουν πάντα να τις αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο μαζί με τα basics, που τόσο αγαπάνε. Γενικά, οι μπότες μέχρι το γόνατο είναι η εκδοχή που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες και δεν κόβει τα πόδια, αλλά αντίθετα τα αναδεικνύει και τα κάνει να μοιάζουν πιο ψηλά και ελκυστικά.

Οδηγός αγοράς: Οι πιο stylish cross body τσάντες που θα σου λύσουν τα χέρια -Κυριολεκτικά

kneehighboots_frenchstyle-(1).jpg

Φυσικά και το κλασικό σχέδιο με την τετράγωνη μύτη και αντίστοιχα μεσαίο blocked τακούνι είναι ένα ζευγάρι που έχουμε οι περισσότερες. Φέτος, βέβαια πολλές επένδυσαν σε ένα ζευγάρι cowboy ψηλές μπότες, αλλά και στις schlouchy μπότες, που είναι από τις κουρφαίες τάσεις της σεζόν. Όποιο σχέδιο και αν προτιμάς τα french street style είναι εδώ για να σου δώσει έμπνευση και να αναδείξει την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου, χωρίς υπερβολές, αλλά πάντα με κομψότητα και διακριτικότητα.

kneehighboots_frenchstyle-(9).jpg

Έχουμε ξεχωρίσει πέντε φανταστικά looks, με διαφορετικές μπότες που θα σου δώσουν την απαραίτητη έμπνευση.

5 French chic τρόποι να φορέσεις τις knee high μπότες σου: