Τα 6 πιο stylish φορέματα των γιορτών που πρέπει να ξέρεις από τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 6 πιο stylish φορέματα των γιορτών που πρέπει να ξέρεις από τώρα

Όλες οι κορυφαίες τάσεις στα φορέματα που θα βάλουμε στις γιορτές.

Μόλις μπήκε ο Δεκέμβρης ο μήνας των γιορτών και όπως και να το κάνουμε η προσοχή μας αυτόματα στρέφεται στα Χριστούγεννα και όλες τις εκδηλώσεις και τα events που θα έχουμε αυτές τις μέρες. Ξεκινάμε με τα κλασικά ρεβεγιόν, περνάμε στα τραπέζια και τα parties φίλων για να καταλήξουμε σε όλα εκείνα τα events και τις εκδηλώσεις που θα πάμε μέσα σε ένα και μόνο μήνα. Οπότε πολλές οι υποχρεώσεις, αν και οι περισσότερες ευχάριστες, πολλά τα outfits που θέλουμε και πρέπει να σκεφτούμε σιγά-σιγά από τώρα. Γιατί λίγο πριν μας έρθει και το πολυπόθητο δώρο των Χριστουγέννων εμείς θα έχουμε ήδη βγάλει το budget μας.

x-mas_dress-(2).jpg

Τι θα φορέσουμε, λοιπόν, στις φετινές γιορτές; Θέλουμε κάτι ξεχωριστό, κάτι με λάμψη, αλλά και παράλληλα άνετο, κάτι που θα μας κάνει να νιώσουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Ένα ωραίο βραδινό φόρεμα είναι must επιλογή λοιπόν για κάθε γυναίκα. Εκτός, όμως, από το κλασικό little black dress που φοράμε πάντα και έχει φυσικά το κοινό του, και όλα εκείμα τα βελούδινα items, που η αλήθεια είναι ότι έχουμε λίγο βαρεθεί να βλέπουμε, γιατί να μην δοκιμάσουμε κάτι νέο, κάτι statement, κάτι που θα μας κάνει να μπούμε στη νέα χρονιά με ένα άκρως εντυπωσιακό attitude, full του spark!

x-mas_dress-(6).jpg

Για να μην ψάχνεις, λοιπόν, μέσα στις τόσες πολλές και ίσως λίγο χαωτικές επιλογές της σεζόν, εμείς ξεχωρίσαμε για σένα όλα εκείνα τα trends και τα στυλ φορεμάτων, που αξίζουν φέτος την προσοχή σου και θα σε κάνουν να κλέψεις τις εντυπώσεις στα ρεβεγιόν. Γενικά, η μόδα μας θέλει τολμηρές για τα Χριστούγεννα του 2023, με παγιέτες, μεγάλα κεντήματα και shiny υφάσματα, που θα δώσουν έναν statement τόνο στα βράδια μας.

Οδηγός αγοράς: Τα δερμάτινα σακάκια που θα φορέσουμε στις γιορτές με κάθε βραδινό σύνολο

x-mas_dress-(7).jpg

Αξίζει σε κάθε περίπτωση να δοκιμάσεις ένα φόρεμα με έντονα χρώματα και κάποιο ιδιαίτερο υλικό, όπως είναι οι διαφάνειες, το vinyl, τα κρόσσια ακόμη και τα φτερά που έχουν κάνει δυναμικό come back φέτος. Μην φοβηθείτε και ντυθείτε όπως το απαιτεί η x-mas φάση μας.

Τα 6 dresses styles που πρέπει να ξέρεις από τώρα: