Ρεβεγιόν στο σπίτι -Τι να φορέσεις αν είσαι η οικοδέσποινα της βραδιάς

Ναταλία Κατσακιώρη
Ρεβεγιόν στο σπίτι -Τι να φορέσεις αν είσαι η οικοδέσποινα της βραδιάς

Τα πιο εντυπωσιακά looks με items από τη ντουλάπα σου.

Μπορεί τα περισσότερα άρθρα των ημερών να αναφέρονται σε μεγάλα πάρτι και σε λαμπερά events αλλά εσύ στα αλήθεια τι θα κάνεις τις βραδιές των ρεβεγιόν; Ας είμαστε ειλικρινείς. Είναι και πολλοί από εμάς - ανάμεσα τους και εγώ- που δεν θέλουμε να βγούμε εκείνες τις ημέρες και προτιμάμε να περάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο σπίτι με καλό φαγητό, χαλαρή μουσική και όμορφη παρέα. Εξάλλου τα μαζέματα σε σπίτια είναι μια από τις ωραίες παραδόσεις των ελληνικών Χριστουγέννων και προσωπικά έχω καταλήξει σε αυτή την επιλογή εδώ και χρόνια.

https://www.instagram.com/p/C09wkg2I_KA/

Οπότε ναι είμαστε και εμείς που προτιμάμε τον ρόλο της οικοδέσποινας για το ρεβεγιόν, ανοίγοντας το σπίτι μας και οργανώνοντας μια όμορφη βραδιά για όλους. Αυτό όλο το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευρωπαϊκό και αντίστοιχα κομψό και cool θα πρέπει να είναι και το ντύσιμο σου, αν σκοπεύεις να κάνεις ρεβεγιόν στο σπίτι. Γιατί μπορεί να μείνεις μέσα αλλά επουδενί δεν θέλεις να υποδεχτείς τους αγαπημένους σου με φόρμες.

Total black και στις γιορτές: Οι καλύτερες προτάσεις για να φορέσεις μαύρο τα Χριστούγεννα

mariadelaord_1701950766_3252521228776283071_13448500.jpg

Οι πιο stylish λύσεις για ρεβεγιόν στο σπίτι.

Ξεκινάμε από τα απλά. Όχι τζιν, όχι φόρμες. Η πιο κοντινή επιλογή σε αυτό το κλίμα είναι ένα σατέν ή βελούδινο pyjama set που σου προτείνω να συνδυάσεις με ένα ζευγάρι χαριτωμένα flats κατά προτίμηση μπαλαρίνες. Συνεχίζουμε με ένα ωραίο πλεκτό φόρεμα με μπότες ή Mary Janes ή ακόμη και ένα ρομαντικό floral φόρεμα σε French chic style.

Οι mini φούστες μας θα φορεθούν με sling backs και γιορτινά πλεκτά ή ζακέτες αλλά και κάποια ρομαντικά πουκάμισα για ένα preppy ύφος. Γενικά θέλουμε cozy υφές και άνετες γραμμές που θα είναι όμως σε festive κλίμα και θα έχουν μια glam πινελιά. Σε αυτό θα μας βοηθήσουν τα αξεσουάρ όπως τα κοσμήματα και τα παπούτσια μας, ενώ τα heas pieces όπως οι κορδέλες και οι στέκες είναι άλλη μια τέλεια επιλογή για το look της οικοδέσποινας ενώ ταυτόχρονα είναι και πρακτικό κρατώντας τα μαλλιά σου πίσω.

https://www.instagram.com/p/Cm4h1o8L_89/

Ότι και αν φορέσεις να δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες και το απλό, οικείο vibe που θεός να μεταφέρεις και στους καλεσμένους σου.

6+1 stylish προτάσεις για το ρεβεγιόν στο σπίτι.