Wear The Trend: Φόρεσε τώρα τα must κομμάτια του χειμώνα κάνοντας τις πιο έξυπνες αγορές

Ναταλία Κατσακιώρη
Wear The Trend: Φόρεσε τώρα τα must κομμάτια του χειμώνα κάνοντας τις πιο έξυπνες αγορές
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Ακολουθεί η πιο ενημερωμένη shopping list των φετινών εκπτώσεων. 

Μελέτες δείχνουν ότι ο Ιανουάριος είναι ο πιο καταθλιπτικός μήνας του χρόνου. Τα January blues είναι ο τρόπος να εκφράσουμε με δύο λέξεις την πεσμένη διάθεσή μας μετά τις γιορτές. Σίγουρα το νιώθεις και εσύ! Προσωπικά αγαπώ πολύ τον Ιανουάριο, γιατί νιώθω ότι είναι ο μήνας των ευκαιριών, ο μήνας που μπορούμε να κάνουμε μια μικρή ανασυγκρότηση και να θέσουμε τους νέους στόχους της χρονιάς γεμάτες αισιοδοξία και δημιουργικές ιδέες.

ekptoseis_mosty-(5).jpg

Μέσα σε όλα αυτά ας μην ξεχνάμε και τα style resolutions του 2024, όλα εκείνα τα μικρά ή και μεγαλύτερα στοιχεία, που θέλουμε να αλλάξουμε στο στυλ μας και να κάνουμε τα καθημερινά μας looks λίγο πιο ιδιαίτερα και μοναδικά. Τώρα, λοιπόν, που ξεκινάνε και επίσημα οι εκπτώσεις είναι το κατάλληλο timing για να δημιουργήσεις τη δική σου wish list με όλα εκείνα τα essentials του χειμώνα. Items διαχρονικά, δίνοντας βάση στην ποιότητα και τη designer υπογραφή.

ekptoseis_mosty-(3).jpg

Στο Mosty.com οι εκπτώσεις είναι ήδη γεγονός. Εκεί θα βρεις όλα τα αγαπημένα σου ελληνικά αλλά και ξένα designer brands με εκπτώσεις που αγγίζουν έως και το 60%. Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, δημιουργούν την γκαρνταρόμπα των ονείρων μας, βασισμένη στα hot trends της σεζόν. Εντυπωσιακά πανωφόρια, office στοιχεία, statement λεπτομέρειες και διαχρονικά basic items θα γίνουν οι νέες αγαπημένες μας αγορές για το χειμώνα που έρχεται.

ekptoseis_mosty-(7).jpg

Tα musts buys των φετινών εκπτώσεων.

Το office παντελόνι

Το look του γραφείου έχει ξεπεράσει πλέον τους στενούς τοίχους του corporate περιβάλλοντος και έχει γίνει μία τάση που βλέπουμε παντού στους δρόμους της πόλης. Εκτός από το ανδρόγυνο κοστούμι και τα αυστηρά σακάκια, ένα από τα πλέον βασικά στοιχεία του office style είναι και τα παντελόνια στο αψεγάδιαστο «στυλ γραφείου». Τα wide leg σχέδια θα κυριαρχήσουν και αυτό τον χειμώνα, με τα neutrals να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της χρωματικής παλέτας. Μπεζ, καφέ και brown latte είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Milano-str-F22-0214.jpg

Εκτός από τα κλασικά υφασμάτινα σχέδια, τολμήστε να δοκιμάσετε και ένα elegant, δερμάτινο cargo, που θα δώσει μια edgy νότα στο πρωινό σου ντύσιμο.

Το sophisticated παλτό

Χειμώνας χωρίς το σωστό πανωφόρι δεν γίνεται. Μετά τη μανία με τα oversized coats, το 2024, θα δούμε πολλές διαφορετικές επιλογές στο μάλλινο χοντρό παλτό μας. Από τα ίσια, διαχρονικά πατρόν θα περάσουμε με ευκολία σε ultra maxi σχέδια με bold ώμους και μεγάλα πέτα. Οι λεπτομέρειες από συνθετική γούνα συμπληρώνουν ένα πιο πληθωρικό μοτίβο για όσες αγαπούν τις θηλυκές γραμμές, ενώ έχουμε πάντα και τα minimal απλά παλτό για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

Milano-str-F22-0263.jpg

Οι εκπτώσεις είναι μία πολύ καλή περίοδος για να επενδύσεις σε ένα νέο πανωφόρι, τώρα που οι προσφορές κάνουν τις τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές και προσιτές.

Η πλεκτή ζακέτα

Τα πλεκτά είναι ένα από τα αδιαμφισβήτητα essentials κάθε χειμερινού outfit. Μόνο που το 2024 τα μεγάλα μας πουλόβερ θα αφήσουν για λίγο τη θέση τους στις ζακέτες. Το πιο αγαπημένο πλεκτό σχέδιο των 90s επέστρεψε για να συμπληρώσει τα καθημερινά μας outfits και να μας δώσει την απαραίτητη ζεστασιά που χρειαζόμαστε. Από πρακτικής άποψης, σίγουρα προτιμάμε μία ζακέτα, η οποία μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά πάνω από το οτιδήποτε. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα item σε basic απόχρωση, όπως το μαύρο, το λευκό, το γκρι και τα neutrals.

Milano-str-F22-0327.jpg

Oι ιδιαίτερες πλέξεις, τα puffy μανίκια και τα εντυπωσιακά κουμπιά είναι κάποια στοιχεία που συμπληρώνουν τις πιο επίκαιρες ζακέτες της σεζόν. Το 2024 θα είναι ξεκάθαρα μία cardigan season!

H statement επιλογή

Μπορεί κάθε φορά όταν έρχεται η εποχή να κάνουμε τη wish list των εκπτώσεων να επικεντρωνόμαστε σε όλα εκείνα τα staples που λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας, και σίγουρα αυτά τα items θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα, αλλά μην ξεχνάς να προσθέτεις στο τέλος και ένα κομμάτι έκπληξη, ένα κομμάτι «πυροτέχνημα». Κάτι με το οποίο θα ενθουσιαστείς αμέσως μόλις το δεις, θα έχει μοναδικό στυλ και θα είναι λίγο πιο ιδιαίτερο από τα άλλα. Βάζοντας ένα τέτοιο item κάθε φορά στη shopping list των εκπτώσεων, θα δημιουργήσεις την τέλεια mix and match γκαρνταρόμπα, που πάντα ονειρευόσουν.

Milano-str-F22-0337.jpg

Αυτό μπορεί να είναι ένα φόρεμα σε printed μοτίβο, μια βραδινή μπλούζα ή και ένα πανωφόρι που δημιουργεί buzz.