Μπότες με χαμηλό τακούνι: Τα 4 στυλ που αξίζει να επενδύσεις στις χειμερινές εκπτώσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Μπότες με χαμηλό τακούνι: Τα 4 στυλ που αξίζει να επενδύσεις στις χειμερινές εκπτώσεις

Είναι σίγουρα η πιο απαραίτητη επιλογή της wish list σου.

Οι εκπτώσεις μόλις άρχισαν και είμαι σίγουρη ότι έχεις ξεκινήσει και εσύ σιγά-σιγά να διαμορφώνεις τη wish list του χειμώνα. Ένα μέρος του budget σου θα πρέπει σίγουρα να πάει σε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια και αφού βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα ζευγάρι μπότες. Ένα διαχρονικά λατρεμένο παπούτσι των γυναικών, που οι fashion insiders έχουν αναδείξει στο πιο επίκαιρο ζευγάρι των τελευταίων σεζόν, μιας και η μόδα τείνει να μην έχει πια εποχές και κανόνες.

lowheel-boots-(15).jpg

Προσωπικά, ως μία από τις γυναίκες με μία μεγάλη σχετικά συλλογή από μπότες, θα σου πω ότι είναι το πιο πολύτιμο ζευγάρι στη ντουλάπα μου, ακριβώς επειδή μπορώ να το φορέσω τις τρεις από τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Δες τις παρακάτω τάσεις και επένδυσε ένα μέρος του budget σου στις καινούργιες σου μπότες.

lowheel-boots-(9).jpg

Emmy Awards 2023/2024: Οι vintage δημιουργίες και το κόκκινο κέρδισαν το χθεσινό red carpet

Τα 4 styles στις μπότες του 2024 που αξίζουν να μπουν στο «καλάθι» σου.

Blocked heel

Μιλάμε για το κλασικό, τετράγωνο, χοντρό τακούνι. Είναι η πιο εύκολη και άνετη εκδοχή της ψηλοτάκουνης μπότας που δεν θα είναι ποτέ out of style. Μην παγιδευτείς μόνο στη μαύρη εκδοχή της αλλά επένδυσε στο σκούρο καφέ της σοκολάτας ή το σκούρο μπορντό, burgundy, τις δύο αποχρώσεις που ξεχωρίζουν το 2024.

lowheel-boots-(17).jpg
lowheel-boots-(2).jpg

Western boots

Οι cowboy μπότες είναι σίγουρα ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις στις εκπτώσεις, αν δεν έχεις ήδη ένα ζευγάρι στη συλλογή σου. Είναι εντυπωσιακές, πρακτικές και διαχρονικές. Τρία άκρως σημαντικά χαρακτηριστικά σε ένα ζευγάρι παπούτσια. Εκτός από το μαύρο και τις suede western μπότες που θα βρεις στα αγαπημένα μας neutrals, φέτος είναι εξαιρετικά επίκαιρες και οι μεταλλικές αποχρώσεις, που θα γίνουν το key item του χειμερινού styling.

lowheel-boots-(10).jpg
lowheel-boots-(1).jpg

Biker boots

Είναι ένα στυλ που επανήλθε μόλιε εδώ και μία σεζόν και στην πραγματικότητα αρχίσαμε να το βλέπουμε στους δρόμους της πόλης μόλις πριν λίγους μήνες, μέσα στο φθινόπωρο. Έχουν μία έντονη ροκ αισθητική αλλά μπορείς εύκολα να τις συνδάσεις και με φούστες και με wide leg παντελόνια ή σορτς.

lowheel-boots-(12).jpg
lowheel-boots-(5).jpg

Kitten heel

Το συγκεκριμένο τακούνι είναι η χρυσή τομή για όσες γυναίκες αγαπούν τα κομψά τακούνια, οπότε συνήθως φοράνε stilettos. Οι μπότες με kitten τακούνια έχουν την κομψότητα που θέλουμε για βραδινά outfits αλλά και all day looks που απαιτούν ένα ζευγάρι κάπως πιο elegant. Τα snake printed σχέδια αλλά και τα ριγέ μοτίβα είναι ιδανικά για τις kitten heeled μπότες του 2024.

lowheel-boots-(7).jpg
lowheel-boots-(16).jpg