Office siren: Tο στυλ που θα φορέσουμε στο γραφείο το 2024 είναι μια ωδή σε όλα τα hot girls

Ναταλία Κατσακιώρη
Office siren: Tο στυλ που θα φορέσουμε στο γραφείο το 2024 είναι μια ωδή σε όλα τα hot girls

Photo: IMDB

Τελικά το styling της Patrizia Fields στο «Ο Διάβολος Φοράει Prada» είναι αξεπέραστο.

Η μόνη συμμετοχή της Gisele Bundchen σε ταινία έχει μείνει σίγουρα αξέχαστη. Μιλάμε φυσικά για την Serena στο «Ο Διάβολος Φοράει Prada», την σνομπ κολλητή της Emily Blunt, που έκριναν τα σύνολα της Andy Sachs, κατά κόσμον Anne Hathaway, με τον πιο αυστηρό τρόπο. Ωστόσο, δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τη συμμετοχή της Gisele στη συγκεκριμένη ταινία, αλλά για να υπερασπιστούμε -και αυτή τη φορά με αποδείξεις- ότι η μόδα μπορεί να είναι διαχρονική και να γίνεται σημείο αναφοράς και έμπνευσης ακόμα και μετά από πολλά χρόνια. Όταν μιλάμε για τις δουλειές της Patrizia Fields μάλλον κάτι τέτοιο είναι απλώς αναμενόμενο.

officesiren-(1).jpg

Photo: IMDB

Γιατί οι δουλειές της δεν είναι άλλη μια απλή διαδικασία styling και κοστουμιών σε μία ταινία, αλλά η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου σύμπαντος μέσα στο οποίο ζουν και αναπτύσσονται χαρακτήρες που με έναν τρόπο καταφέρνουν να γίνουν ενεργό μέρος της κάθε ταινίας, ακόμα και αν μιλάμε για δευτερεύοντες χαρακτήρες. Όπως αυτό της Serena, που σήμερα έχει δώσει την έμπνευση για ένα ακόμη girl trend, αυτό του office siren.

officesiren-(2).jpg

Photo: IMDB

To office siren είναι η στιγμή δικαίωσης για όλα τα σέξι κορίτσια του γραφείου.

Εσύ πώς ντύνεσαι στο γραφείο; Το office look είναι ένα σύνολο που μας απασχολεί πολύ κάθε πρωί, λίγο πριν ξεκινήσουμε τη μέρα μας, και αυτό γιατί η εμφάνιση σε έναν corporate χώρο εργασίας έχει ακόμη και σήμερα κάποιους κανόνες. Όσο και αν λέμε ότι έχουμε προχωρήσει μπροστά και η γυναικεία ενδυνάμωση είναι στα καλύτερά της, το περιβάλλον του γραφείου παραμένει ένας χώρος όπου το sexiness θεωρείται πρόβλημα. Και αυτό κυρίως για τους millenials που έχουν βιώσει όλη τη μετάβαση από το γραφείο στο σπίτι εν μέσω πανδημίας και πάλι πίσω.

Οι Genzers έχοντας ξεκινήσει οι περισσότεροι την εργασία τους από το σπίτι σε online περιβάλλον αναζητούν τώρα τον τρόπο να ντυθούν στο γραφείο και οι περσόνες της Patrizia Fields έγιναν για αυτούς το κατάλληλο icon. Γιατί περιλαμβάνει όλα εκείνα τα 90s και 00s trends που λατρεύουν, ενώ παράλληλα είναι sexy και απελευθερωτικό. Οι οίκοι Tom Ford, Prada και Miu Miu έχουν δημιουργήσει το νέο στυλ γραφείου που θέλουμε να φορέσουμε το 2024, παίρνοντας εντελώς απενεχοποιημένα το ρόλο της «σειρήνας του γραφείου».

Pencil φούστες, στενά πουκάμισα, μεσάτα σακάκια, ψηλές γόβες, girly πλισέ φούστες και ορθογώνια γυαλιά με σκούρο σκελετό είναι μόνο κάποια από τα key items, που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις την τάση. Stars όπως η Bella Hadid φοράνε στους δρόμους τις πόλης το συγκεκριμένο στυλ και αποδεικνύουν ότι το sexiness είναι η πιο αναζωογονητική πλευρά της γυναίκας, που δεν θα έπρεπε να μπανάρεται ούτε στο corporate περιβάλλον.

bella-hadid.jpg

Birkin mom aesthetic: Επιτέλους ένα viral στυλ στο Tik Tok που δεν απευθύνεται μόνο σε κορίτσια

https://www.instagram.com/p/C1PpsALuy8_/