Πέντε styling tips που θα σε κρατήσουν ζεστή στο κρύο και θα απογειώσουν τα σύνολά σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Πέντε styling tips που θα σε κρατήσουν ζεστή στο κρύο και θα απογειώσουν τα σύνολά σου
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Εκτός από τη γούνα σου, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να μείνεις ζεστή αυτές τις μέρες. 

O Ιανουάριος φαίνεται ότι θα φύγει από τη χώρα μας με βροχές, κρύο ίσως και χιόνια σε ορισμένες περιοχές. Οπότε τώρα είναι και η περίοδος να απογειώσουμε το winter styling, ανακαλύπτοντας ξανά τα καλύτερα χειμερινά items της ντουλάπας μας.

styling_tricks-(14).jpg

Ακολουθούν έξι fashion tips για να είσαι ultra fashionable και εν μέσω κακοκαιρίας.

styling_tricks-(1).jpg

Έξι cool σύνολα με τζιν παντελόνι και πουλόβερ για να ξεκινήσεις χαλαρά την εβδομάδα σου

Τα 5 tips που θα σου μάθουν να ντύνεσαι ζεστά με στυλ.

Layering

Ε, ναι! Είμαι σίγουρη ότι αν διαβάζεις αυτή τη στήλη μόδας και έχεις καταλάβει έστω και ελάχιστα το στυλ μου, τότε σίγουρα περίμενες αυτή τη συμβουλή. Το να φορέσεις πολλά λεπτά στρώματα ρούχων και αξεσουάρ είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να μείνεις ζεστή, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να αφαιρέσεις κάτι μόλις μπεις σε έναν ζεστό εσωτερικό χώρο. Έχεις, λοιπόν, έτσι διπλό όφελος. Πειραματίσου αντίστοιχα.

styling_tricks-(15).jpg

Κάλτσες πάνω από καλσόν

Αν θέλεις οπωσδήποτε να βάλεις μία φούστα ή ένα κοντό σορτς αυτές τις ημέρες, κάνε την έξυπνη επιλογή να φορέσεις ένα ζευγάρι καλτσάκια πάνω από το καλσόν σου ή και κάλτσες μέχρι το γόνατο, αν το επιτρέπει το look σου. Οι κάλτσες είναι εξάλλου τεράστια τάση φέτος, οπότε διάλεξε ένα ζευγάρι σε έντονο χρώμα και απογείωσε το styling.

styling_tricks-(12).jpg

Φούστα πάνω από παντελόνι

Ή άλλη εναλλακτική είναι να φορέσεις ένα wide leg παντελόνι κάτω από τη φούστα σου και να επιστρέψεις σε ένα Y2K trend, που έχει λατρέψει η Gen Z. Σίγουρα αυτή είναι μια πρόταση που δεν ισχύει για όλες μας, αλλά αξίζει να την τολμήσεις, ακόμα και αν τη θεωρείς έξω από τα νερά σου.

styling_tricks-(7).jpg

Snow boots

Η εποχή που περίμενες επιτέλους ήρθε. Moon boots και οι κλασικές UGG θα έχουν την τιμητική τους αυτό το διάστημα και είναι απόλυτα αποδεκτό να τις βάλεις και στην πόλη. Σε ορισμένες περιοχές αναμένονται και χιόνια, οπότε σε αυτή την περίπτωση είναι και άκρως απαραίτητες.

styling_tricks-(11).jpg

Γάντια και άλλα αξεσουάρ

Εδώ θα σταθώ λίγο για να μιλήσουμε για ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του accessorizing, το οποίο συνήθως έχουμε την τάση να αγνοούμε. Τα γάντια και τα υπόλοιπα χειμερινά αξεσουάρ, ενώ υπάρχουν κάπου μέσα στη ντουλάπα μας συνήθως καταχωνιάζονται και δεν βγαίνουν ποτέ. Μήπως ήρθε η εποχή να τα επαναφέρεις στο προσκήνιο;

styling_tricks-(3).jpg