Οδηγός αγοράς: 15 εναλλακτικά νυφικά φορέματα για low budget γάμους

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 15 εναλλακτικά νυφικά φορέματα για low budget γάμους

Photo: Unsplash

Οι καλύτερες επιλογές για να δημιουργήσεις ένα αξέχαστο bridal look. 

Ένας γάμος είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση για κάθε γυναίκα. Όχι, βέβαια, όπως το βίωναν παλιότερα οι μαμάδες μας, ως μία πάρα πολύ αυστηρή τελετή που θα έπρεπε να ικανοποιήσει όλη την οικογένεια, αλλά σαν μια μεγάλη γιορτή με τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας. Ένα ονειρεμένο πάρτι, που θα το διοργανώσεις μαζί με τον αγαπημένο σου και θα γίνει ένα σημείο αναφοράς της κοινής σας ζωής. Γιατί το να δηλώνεις την αγάπη σου μπροστά σε όσους έχουν σημασία για σένα είναι ένα μεγάλο βήμα. Και ίσως το πιο όμορφο.

wedding_dress-(2).jpg

Photo: Unsplash

Έτσι μαζί με την ημερομηνία που θα αποφασίσετε να κάνετε την τελετή θα έρθει και όλο το βάρος της προετοιμασίας που απαιτεί ένας γάμος. Και το bridal look -aka το νυφικό- είναι ίσως η πιο σημαντική από όλες τις αποφάσεις για την εν λόγω μέρα. Κάθε γυναίκα έχει φανταστεί με έναν τρόπο το νυφικό της και τι είδους νύφη θέλει να γίνει. Η κλασική συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσει η κάθε υποψήφια νύφη είναι να παραμείνει ο εαυτός της και να επιλέξει το νυφικό που θεωρεί ότι ταιριάζει στο στυλ και την αισθητική της. Γιατί εκείνη την ημέρα δεν θέλουμε να γίνουμε κάποια άλλη, αλλά να είμαστε απλώς ο εαυτός μας. Στην καλύτερή του εκδοχή.

pexels-jonathan-borba-19906667.jpg

Photo: Pexels

Έτσι, λοιπόν, μέσα σε όλο τον πυρετό των πιο κλασικών bridal looks με το πολύ τούλι, τον ταφτά και τα τεράστια φουρό, υπάρχουν και κάποιες νύφες -που τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο πολλές- οι οποίες θέλουν να κάνουν μια πιο εναλλακτική επιλογή, ένα απλό αλλά πάντα εντυπωσιακό bridal look, το οποίο μπορεί να είναι για παράδειγμα ένα maxi, minimal gown ή ένα ωραίο tailored σύνολο με παντελόνι ή και φούστα.

Ένα πρωινό με τη Loukia στο πιο διάσημο bridal atelier της Αθήνας

wedding_dress-(1).jpg

Photo: Unsplash

Ευτυχώς για εμάς αυτές οι επιλογές είναι όλο και περισσότερες και τα αγαπημένα μας brands, είτε έχουν ξεκάθαρα bridal συλλογές είτε και όχι, έχουν δημιουργήσει κάποια μοναδικά items που μπορεί μία γυναίκα να φορέσει ως ένα εναλλακτικό, ultra fashionable και μοναδικό νυφικό, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει μια περιουσία σε ένα βαρύ, κλασικό νυφικό, το οποίο θα αισθάνεται ξενό. Εμείς έχουμε 15 επιλογές σε έξυπνες και value for money τιμές, που ανταποκρίνονται στο όνειρο κάθε νύφης.

Editor's choices: