Slouchy bag: Είναι η cool τσάντα που θα πρωταγωνιστήσει το χειμώνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Slouchy bag: Είναι η cool τσάντα που θα πρωταγωνιστήσει το χειμώνα

Η πιο μαλακή τσάντα, που την πλάθεις όπως ακριβώς θέλεις.

Κάθε χρονιά που έρχεται φέρνει και τα δικά της αγαπημένα. Έτσι γίνεται συνήθως και στο κομμάτι της λεγόμενης it bag. Μία τσάντα που θα πρωταγωνιστήσει στα trends και θα ξεκινήσει να παίζει παντού δυναμικά. Γιατί οι τσάντες συγκαταλέγονται στα best seller items τρης κάθε σεζόν με αξιοθαύμαστη συνέπεια. Έτσι για το 2024 έχει ήδη αναδειχθεί η κορυφαία τάση στις τσάντες της χρονιάς, που θα είναι μαζί μας και το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι που θα ακολουθήσει.

slouchy_bag-(9).jpg

Η slouchy bag έρχεται να ακολουθήσει τις τάσεις των slouchy παντελονιών και των slouchy boots, έχοντας πάνω-κάτω την ίδια λογική. Μια ωραία μεγάλου ή μεσαίου μεγέθους τσάντα, από μαλακό δέρμα που δημιουργεί μεγάλες καμπύλες, ενώ επίσης προσαρμόζεται ακριβώς στο σχήμα που θέλει η κάθε γυναίκα να της δώσει καθώς την κρατάει. Αν, μάλιστα, την περάσεις χιαστί πάνω από το παλτό σου, τότε αυτή θα αγκαλιάσει το σώμα σου και θα πάρει ακριβώς τη μορφή του.

slouchy_bag-(7).jpg

Mini φούστα +μπότες: Είναι ο αγαπημένος συνδυασμός της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το χειμώνα

Η slouchy bag είναι η κορυφαία τάση στις τσάντες του χειμώνα.

Aν κάνουμε μια μικρή αναδρομή στα catwalks των SS24 collections, θα διαπιστώσουμε ότι η τάση εμφανίστηκε στις συλλογές πολλών designers με πρώτη και καλύτερη τη Victoria Bechkam, που έδειξε μεγάλες shoulder bags από μαλακό δέρμα, τις οποίες όμως τα μοντέλα κρατούσαν στα χέρια τους. Ακολούθησαν οι οίκοι Loewe, JW Anderson και Bottega Veneta, ενώ τέτοιου είδους items βρίσκονται εδώ και καιρό στις συλλογές του brand The Row, που ντύνει τις πιο ενημερωμένες celebrities.

slouchy_bag-(1).jpg

Ότι βλέπουμε στα catwalks, όπως γίνεται συνήθως, περνάει αμέσως στο street style, οπότε κάπως έτσι είδαμε τις slouchy bags στα περισσότερα street style looks στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης. Σε μικρά ή και μεγαλύτερα μεγέθη, οι περισσότερες κυρίες αποφάσισαν να βάλουν στη συλλογή τους μια slouchy bag σε neutral απόχρωση (μπεζ, καμηλό, καφέ) ή σε κάποιο άλλο κλασικό χρώμα όπως είναι το μαύρο, το burgundy ή το γκρι.

Η slouchy bag στο street style:

Αν ψάχνεις τώρα για μια νέα all day τσάντα με cool, effortless αέρα, τότε η slouchy bag είναι σίγουρα η πιο επίκαιρη επιλογή του φετινού χειμώνα.

slouchy_bag-(10).jpg

Τι θα φορέσουμε τον Φεβρουάριο; 5 ιδέες που θα φρεσκάρουν τα σύνολά σου

slouchy_bag-(12).jpg