Πώς να φορέσω χρώμα το χειμώνα; Οι 6 καλύτερες προτάσεις για τον Φεβρουάριο

Ναταλία Κατσακιώρη
Πώς να φορέσω χρώμα το χειμώνα; Οι 6 καλύτερες προτάσεις για τον Φεβρουάριο

Οι πιο επίκαιρες αποχρώσεις του μήνα.

Αμέσως μετά τη μπόρα, βγαίνει το ουράνιο τόξο. Αυτή η σοφή φράση, κρύβει μέσα της και μια μεγάλη αλήθεια. Έτσι, λοιπόν, αμέσως μετά από μία κρύα εβδομάδα με χιόνια και βροχές, διανύουμε ένα εκπληκτικό διάστημα με λιακάδες. Οι Αλκυονίδες μέρες είναι η αγαπημένη περίοδος του Φεβρουαρίου για όλους μας, ένα ωραίο διάλειμμα που μας καλεί να κάτσουμε στον χειμερινό ήλιο και να χαρούμε μια όμορφη μέρα.

colors-february-(3).jpg

Και επειδή είμαι σίγουρη ότι αμέσως το μυαλό σου ταξίδεψε στην άνοιξη, ο πιο εύκολος τρόπος να έρθεις λίγο πιο κοντά της είναι μέσα από ντύσιμό σου. Γιατί ο τρόπος που ντυνόμαστε είναι πάντα μια δήλωση για ότι σκεφτόμαστε, για αυτά που νιώθουμε και ζούμε. Εξάλλου το χρώμα μέσα στο χειμώνα είναι μια τάση, που δύσκολα μπορεί να αντισταθεί μια πραγματική fashion insider.

colors-february-(8).jpg

Για το 2024 υπάρχουν πολλά χρώματα stars που θα πρωταγωνιστήσουν στην παλέτα μας και μπορείς πάντα να τα προσθέσεις στα καθημερινά σου outfits. Ένα μεγάλο πανωφόρι σε statement απόχρωση, ένα καλσόν σε vivid red, ένα καπέλο ή μια τσάντα στο δικό σου αγαπημένο χρώμα είναι μόνο κάποιες από τις δικές μας προτάσεις.

colors-february-(9).jpg

Οι best dressed εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί των Grammy Awards 2024

colors-february-(12).jpg

6 προτάσεις για να φορέσεις χρώμα το Φεβρουάριο.