Τα λευκά παπούτσια είναι η έκπληξη του χειμώνα -Από μπότες μέχρι flats φόρεσέ τα σε κάθε περίσταση

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα λευκά παπούτσια είναι η έκπληξη του χειμώνα -Από μπότες μέχρι flats φόρεσέ τα σε κάθε περίσταση
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Με ένα και μόνο ζευγάρι παπούτσια θα κάνεις statement.

Μήπως είσαι αυτός ο τύπος ανθρώπου που του αρέσουν οι κοινωνιολογικές «μελέτες»; Γιατί σίγουρα με έναν τρόπο η παρατήρηση του street style και του πώς διαχειρίζονται τα trends της κάθε σεζόν οι άνθρωποι της μόδας έχει ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το πώς εναλλάσσονται τα χρώματα, τα shapes και τα διαφορετικά υλικά μέσα σε ένα και μόνο outfit είναι αυτό που αποδεικνύει και την πραγματική μαγεία της μόδας. Και το street style του χειμώνα μέχρι στιγμής έχει αναδείξει ορισμένους νικητές, αλλά και χαμένους. Εμείς θα ασχοληθούμε φυσικά με τους νικητές και πιο συγκεκριμένα με ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών, που έχει μετατραπεί και μια είδους μανία: τα παπούτσια.

white-shoes-(3).jpg

It's all white to me!

Ρίχνοντας, λοιπόν, μια γρήγορη ματιά στα τελευταία outfits από τα fashipn weeks που είδαμε από τον Ιανουάριου, μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι τα παπούτσια που έκλεψαν τις εντυπώσεις δεν ήταν τα all time classic μαύρα, χειμερινά δερμάτινα μποτάκια μας, ούτε καν οι καφέ μπότες που είναι η μεγάλη τάση του 2024, αλλά το λευκό κατάφερε να κυριαρχήσει.

Αυτό το κλασικό french chic σακάκι θα είναι για άλλη μια φορά επίκαιρο την άνοιξη

white-shoes-(11).jpg

Λευκές μπότες και μποτάκια, γόβες με χαμηλά άνετα τακούνια και sling backs, αλλά και πολλά-πολλά flats σε ωραία λευκά, μαλακά δέρματα έκαναν την εμφάνισή τους σε Παρίσι και Κοπεγχάγη και το αποτέλεσμα ήταν απλώς εντυπωσιακό. Γιατί ένα ωραίο ανοιχτόχρωμο ζευγάρι παπούτσια τραβάει αμέσως την προσοχή στα βήματά μας, με έναν clean και διακριτικό τρόπο, ξεκολλώντας από το σκούρο φόντο του χειμώνα.

white-shoes-(5).jpg

Σίγουρα υπάρχει μία επιρροή από το vanilla girl aesthetic που βλέπουμε σε αυτή τη φάση παντού στο Tik Tok, για αυτό εκτός από το ολόλευκο pure white βρίσκει κανείς και πολλά fashion girls που επιλέγουν το σπασμένο λευκό της κρέμας. Άλλη μια εμμονή που μας έχει ξετρελάνει μέσα στο χειμώνα. Για το 2024 πες και εσύ ναι στα λευκά παπούτσια και συνδύασέ τα τολμηρά με σκουρόχρωμα, χοντρά καλσόν και κάλτσες σε γκρι, μαύρο ή και κόκκινο.

white-shoes-(4).jpg