Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο: 20 street style looks από τους δρόμους της μεγάλης fashion πρωτεύουσας

Ναταλία Κατσακιώρη
Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο: 20 street style looks από τους δρόμους της μεγάλης fashion πρωτεύουσας
Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί Μιλάνο και street style πάνε μαζί.

Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο. Η ιταλική πόλη του βορά που είναι μία από τις μεγαλύτερες fashion πρωτεύουσες του πλανήτη. Όπως θα έχεις δει ήδη το Queen.gr βρέθηκε στο Μιλάνο μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα για την κάλυψη του Milan Fashion Week και σου μετέφερε από εκεί όλα τα νέα και τον παλμό της πιο όμορφης περιόδου για την παγκόσμια μόδα. Ως μία από τις τυχερές που ταξίδεψε τις προηγούμενες μέρες στο Μιλάνο θα σου πω ότι φυσικά τα shows είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στην πόλη το street style.

street_style_milan-(2).jpg

Kαλεσμένοι από όλο τον κόσμο, fashion insiders, editors, influencers και fashion experts κατέφθασαν για άλλη μια φορά στο Μιλάνο και γέμισαν κάθε γωνιά του με δημιουργικά σύνολα. Οι περισσότεροι σχεδιάζουν τις εμφανίσεις τους εδώ και καιρό με απανωτά fittings μαζί με την ομάδα τους, τις περισσότερες φορές για μία και μόνο φωτογραφία που θα βγει έξω από ένα show. Εκτός, όμως, από τους επαγγελματίες του street style, αν μου επιτρέπεται ο όρος, υπάρχουν και οι locals, που δίνουν το δικό τους χρώμα στην πόλη με κλασικά italian style outfits.

street_style_milan-(11).jpg

Neutral πανωφόρι:Το item που σάρωσε το street style του χειμώνα θα είναι ο πρωταγωνιστής της άνοιξης

street_style_milan-(14).jpg

Τα maxi κασμιρένια παλτό, τα chic office παντελόνια, οι δερμάτινες designer bags και τα stylish γυαλιά ηλίου είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει εύκολα στους δρόμους της πρωτεύουσας του ιταλικού βορά, ενώ το Μιλάνο έχει επίσης διατηρήσει έντονη την ταυτότητά του χωρίς οι locals fashions lovers να βάζουν εύκολα μια τάση στη ζωή τους. Και πολύ σωστά κάνουν, περνώντας τα trends από μία δοκιμή, γιατί αυτό είναι που έχει κάνει το italian chic ένα τόσο διαχρονικό aesthetic.

street_style_milan-(12).jpg

Mέσα, λοιπόν, σε αυτές τις μέρες υπήρξαν πολλές εικόνες που αγαπήσαμε από το street style του Milan Fashion Week. Τα είκοσι αγαπημένα μας τα βάλαμε στην παρακάτω gallery και σου τα παρουσιάζουμε για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι και για τα δικά σου outfits.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με total black look βρήκε το τέλειο κοστούμι για κάθε γυναίκα

20 street style looks από τους δρόμους του Μιλάνου: