6 empowering σύνολα για να ντυθείς όπως πραγματικά θέλεις την Ημέρα της Γυναίκας

Ναταλία Κατσακιώρη
6 empowering σύνολα για να ντυθείς όπως πραγματικά θέλεις την Ημέρα της Γυναίκας
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Η Ημέρα της Γυναίκας είναι η ιδανική αφορμή να απελευθερώσεις το στυλ σου.

Χρόνια πολλά σε σένα και σε όλες τις αγαπημένες γυναίκες της ζωής σου. Όσο θα στεκόμαστε η μία δίπλα στην άλλη, η γυναικεία ενδυνάμωση θα γίνει μία σταθερά της ζωής μας και όχι το ζητούμενο. Σήμερα είναι, λοιπόν, μια πολύ ξεχωριστή συνθήκη για όλες μας και καλά θα κάνεις μιας και είναι Παρασκευή να βγεις με τις αγαπημένες σου γυναίκες και να περάσεις το τέλειο girls night out.

Μπήκε η άνοιξη, βγήκαν οι μαρινιέρες: Η Λένα Δροσάκη τη συνδύασε με mini φούστα και flats

womensday-outfits-(5).jpg

Μία τέτοια μέρα είναι που πρέπει να σκεφτείς έξω από τα συνηθισμένα και να κάνεις ένα outfit που θα εκφράζει αυτό ακριβώς που είσαι ή την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αυτό που ονειρεύεσαι να γίνεις. Μέχρι πριν κάποια χρόνια τα περισσότερα night out looks μας στηνόντουσαν με βάση τα ανδρικά στερεότυπα. Γιατί το σύμπαν των ανδρών είναι πολύ συγκεκριμένο και αν μπεις με τα λάθος γοβάκια μπορεί σύντομα να νιώσεις σαν κολοκύθα.

womensday-outfits-(4).jpg

Οδηγός αγοράς: 10 ανάλαφρα πουκάμισα που θα φέρουν την άνοιξη

Σήμερα, όμως, είμαστε εδώ για να ντυθούμε μόνο όπως θέλουμε, όπως νιώθουμε ελεύθερες και όπως πραγματικά μας αρέσει να μας βλέπουμε στον καθρέφτη. Εμείς θα σου δώσουμε τις πιο empowering προτάσεις για αυτή την ιδιαίτερη Παρασκευή.

womensday-outfits-(3).jpg

6 girl power looks για να φορέσεις σήμερα το βράδυ: