Η ιδιαίτερη σχέση μου με τον… ύπνο!

Η ιδιαίτερη σχέση μου με τον… ύπνο!

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας την σχέση μου με τον ύπνο. Μια σχέση ερωτική έως και εθιστική που καλά κρατεί από την ημέρα που με θυμάμαι να υπάρχω σε τούτο τον πλανήτη.

Αφορμή στάθηκε η Παγκόσμια Μέρα Ύπνου και η ενθρόνισή μου Single Nappster, και παρότι το κείμενο θα είναι ολίγον τι αστείο (αλλά πέρα για πέρα αληθινό), πρέπει πραγματικά όλοι μας, να πάρουμε παρά πολύ σοβαρά την κατάσταση «Ύπνος» μιας και είναι ζωτικής σημασίας το να είναι σωστή.

via GIPHY

Ας ξεκινήσω λοιπόν:

1. Πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα θα μοιραστώ το κρεβάτι μου με κάποιον. Οποιοσδήποτε ζωντανός οργανισμός με πλησιάζει, με κάνει να ασφυκτιώ, ενώ σε περίπτωση που κουνηθεί παρά πολύ έντονα ο διπλανός μου, ξυπνάω, χάνω τον ύπνο μου και έχω παρά ma πολλά νεύρα μετά. Εξαιρείται το ταίρι μου, με το όποιον θα είμαι σφόδρα ερωτευμένη, καθώς επίσης και η Candy, η οποία μπορεί να κοιμηθεί και πάνω στο κεφάλι μου.


2. Σε περίπτωση που κοιμηθώ με κάποιον και δεν εννοώ απαραίτητα άντρα, αλλά ακόμα και με φίλη μου σε διακοπές, υπάρχει μια επιστημονική μέτρηση που ορίζει τα όρια μου στο κρεβάτι. Πρέπει όταν σηκώνω το πόδι ορθή γωνία, προς την εσωτερική πλευρά του κρεβατιού, να μην «βρίσκει» πουθενά. Ευχαριστώ!


3. Θέλω το κρεβάτι μου όπως καταλάβατε να είναι τεράστιων διαστάσεων. Η μόνη φορά ίσως που μεταξύ Queen και King, επιλέγω king size.


4. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι άνθρωποι κοιμούνται χωρίς ρούχα και μάλιστα πώς θεωρούν ότι όλο αυτό είναι παρά πολύ κουλ. Δεν είναι! Πιτζάμες κανονικές και βαμβακερές, ΠΟΤΕ με αρκουδάκια και χαζά αν δεν είσαι μικρό παιδί, κατά προτίμηση σε μπλε, λευκό, μαύρο ή γκρι χρώμα.


5. Δεν θέλω να μπαίνει καθόλου μα καθόλου φως στον χώρο που κοιμάμαι. Και εάν με θεωρείτε (και εδώ) υπερβολική, να σας πω ότι ο σωστός ο ύπνος γίνεται, υπό συνθήκες απόλυτης συσκότισης.


6. Θέλω πάντα τα σεντόνια να μυρίζουν μαλακτικό και να τα νιώθω φρέσκα. Τώρα εάν έχω γυρίσει από την Άννα Βίσση στις 6:00 το πρωί, πολύ απλά θα ξεραθώ επι τόπου, αλλά την επόμενη μέρα πάνε κατευθείαν για αλλαγή.


7. Δεν θα πέσω ποτέ μα ΠΟΤΕ για ύπνο, εάν δεν χαζέψω λίγο μια από τις αγαπημένες μου σειρές (είναι παρά πολλές). Έχω μιλήσει με ψυχολόγο για αυτό και μου είπε ότι είναι σαν να παίρνω το χαπάκι μου (ηρεμιστικό).


8. Ύπνος και θόρυβος! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με θορύβους της νύχτας, ΑΛΛΑ: σε περίπτωση που ο άλλος ροχαλίζει δεν έχει καμία μα καμία ελπίδα να γίνει ζευγάρι μαζί μου, άρα να μοιραστεί και το κρεβάτι μου. Κορίτσια μου, εάν το έχετε ζήσει καταλαβαίνετε απόλυτα το εννοώ. Είναι ίσως η μόνη στιγμή που μου έχουν ξυπνήσει άγρια ένστικτα και θέλω απλά να κλοτσήσω τον άλλο από το κρεβάτι μου. Έχω σίγουρα υπομονή ως Ταύρος, αλλά έχω και τον ύπνο ιερό, επίσης ως Ταύρος!


9. Οπωσδήποτε όταν θα μείνετε στο δικό σας σπίτι, να επενδύσετε σε δυο πράγματα: στο κρεβάτι (αναφέρομαι κυρίως στο στρώμα) και στον καναπέ. Ειδικά στο θέμα του στρώματος, μην ξεχνάτε ότι περνάτε το 1/3 της ζωής σας. (Εάν το άλλο 1/3 το περνάτε στο καναπέ, κάτι δεν κάνετε καλά)


10. Εγώ έχω επιλέξει και στρώμα και ανώστρωμα και 4 μαξιλάρια από την CANDIA (όπως λέμε Candy?). Το στρώμα μου είναι το Epirus Heritage. Το στρώμα και το ανώστρωμα είναι από 100% φυσικά υλικά, ενώ όλη η συλλογή στρωμάτων BODYFIX έχει τα καλύτερα υλικά που προσφέρει η Μεσόγειος όπως κοκοφοίνικάς, βάμβακι με μαλλί & τρίχα καμήλας, για να προσφέρει μοναδική άνεση, φυσική αντιβακτηριακή προστασία και υγιεινή με τον σωστό αερισμό του στρώματος.

ASXA



Οτιδήποτε άλλο έχετε απορία για τον ύπνο το σωστό, να ξέρετε ότι είμαι το κατάλληλο άτομο για να απευθυνθείτε, όπως και για το πως θα διώξετε τον οποιοδήποτε ανεπιθύμητο από το κρεβάτι σας!