Μικρά μυστικά για τον τέλειο ύπνο zzzzzzzz

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Μικρά μυστικά για τον τέλειο ύπνο zzzzzzzz

Την καλημέρα μου στα κορίτσια μου!

Σήμερα σας λέω μια πολύ γλυκιά και χαμογελαστή καλημέρα γιατί μόλις ξύπνησα από ένα υπέροχο 9ωρο ύπνο που έκανα και έχω απίστευτη ενέργεια και φοβερή διάθεση! Θα πείτε μα καλά μόλις ξύπνησες και αμέσως κάθισες στον υπολογιστή να γράψεις στο MLvlog? E ναι λοιπόν γιατί θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα μυστικά μου για τέλειο ύπνο και δεν βρίσκω καλύτερη ώρα από τώρα που ξύπνησα με τέτοια διάθεση!

Πρέπει να σας εξομολογηθώ πως με τον ύπνο έχω μια μεγάλη αγάπη. Έχω μια σχέση εξάρτησης θα μπορούσα να πω καθώς αν δεν κοιμηθώ 8 ώρες δε μπορώ να αντεπεξέλθω στο τρελό πρόγραμμα που έχω με την εκπομπή, με τα μαθήματα πιλάτες που κάνω στο στούντιο μου και με όποια άλλη δουλειά βγει στη διάρκεια της ημέρας! Αν δεν κοιμηθώ καλά στην κυριολεξία σέρνομαι και δε μου αρέσει καθόλου! Επίσης όταν δεν κοιμόμαστε καλά δεν μπορούμε να φάμε και σωστά την επόμενη μέρα και δεν καίμε αρκετές θερμίδες γιατί ο οργανισμός μας δεν έχει ξεκουραστεί, δεν έχει ανανεώσει τα κύτταρα του και δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

Έχει παρατηρηθεί μέσα από πολλές έρευνες πως οι άνθρωποι που κοιμούνται 8 ώρες, ειδικότερα μεταξύ 11-7πμ ή 12-8 πμ και κοιμούνται και σε καλό ποιοτικό στρώμα , τείνουν να ζουν περισσότερο, να ζυγίζουν λιγότερα κιλά και να δείχνουν νεότεροι! Μήπως λοιπόν να το ξανασκεφτούμε καλύτερα το θέμα ύπνου?

IMG 0547

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε για καλύτερο και ποιοτικό ύπνο είναι να έχουμε ένα καλό στρώμα που να μας ταιριάζει! Ένα στρώμα το οποίο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας ανάλογα με το σωματότυπό μας! Ένα στρώμα το οποίο να κατασκευάζεται με προσοχή και μέρακι και φυσικά με τα αγνότερα υλικά ! Η CANDIA είναι η μοναδική εταιρεία που κάνει επεξεργασία υφάσματος με λάδι ελιάς ! (Olive oil treatment). Μια καινοτομία που επιβεβαιώνει την αφοσίωση στην ποιότητα. Με την επεξεργασία αυτή το ύφασμα παρέχει φυσική αντιβακτηριδιακή προστασία και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου! Ειδικά τα χειροποίητα στρώματα Bodyfix κατασκευάζονται από φυσικά υλικά χωρίς κόλλα ή χημική επεξεργασία για να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ύπνου.

Πόσες φορές έχει τύχει να σηκωθούμε πιασμένες ή με πονοκέφαλο και να μην ξέρουμε τι μας φταίει ? Πόσες φορές έχει τύχει να κοιμηθούμε σε στρώμα το οποίο μας έχει προκαλέσει αλλεργίες? Η CANDIA φροντίζει για εμάς για να κοιμόμαστε καλύτερα , να ξεκουραζόμαστε καλύτερα και να ζούμε καλύτερα!

IMG 0566

Εκτός όμως από το στρώμα της CANDIA που κοιμάμαι θέλω να σας δείξω μερικές απλές διατάσεις που μπορείτε να κάνετε πάνω στο στρώμα σας για να έχετε ακόμα πιο ανάλαφρο και ευχάριστο ύπνο!

Τις κάνω σχεδόν κάθε βράδυ και πραγματικά κοιμάμαι σαν πουλάκι !

Θέλω να τις κάνετε και εσείς και θα με θυμηθείτε !

Δείτε και το video μου και θα καταλάβετε:

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Fit your life the easy way !

YΓ. Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram maria_louiza_real και facebook Maria Louiza Vourou