Πώς το Trilogy της Inglesina μπορεί να κάνει τη ζωή των νέων γονιών ευκολότερη

Πώς το Trilogy της Inglesina μπορεί να κάνει τη ζωή των νέων γονιών ευκολότερη

Ο ερχομός ενός μωρού είναι ένα υπέροχο αλλά την ίδια ώρα αγχωτικό «δώρο» για τους νέους γονείς. Πώς θα φροντίσουν το μωρό; Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να το κρατούν στην αγκαλιά τους; Γιατί κλαίει όλη την ώρα; Ποιο είναι το καλύτερο καρότσι για τις βόλτες του;

Ναι, η εύρεση του κατάλληλου καροτσιού είναι μια μεγάλη υπόθεση για τους γονείς οι οποίοι καλούνται να βρουν τα πιο ασφαλή και αξιόπιστα προϊόντα. Μια έρευνα αγοράς μας οδήγησε στην Inglesina και το Trilogy, το μοναδικό σύστημα μεταφοράς που έχει δημιουργήσει για να κάνει την καθημερινότητα των νέων γονιών πιο εύκολη και να προσφέρει στα μωράκια την ασφάλεια και την άνεση που έχουν ανάγκη.

Αξιοπιστία, ασφάλεια και... δώρα!

Μάλιστα, από τις 15 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου*, η Inglesina προσφέρει και μοναδικά δώρα στους γονείς. Γι’ αυτό αξίζει να δείτε τα προϊόντα της.

Πιο αναλυτικά, με την αγορά μεμονωμένου καροτσιού Trilogy μαζί με το αντίστοιχο κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Mfx Gr.0+, σας δίνει τη δυνατότητα να προμηθευτείτε εντελώς δωρεάν την ασορτί τσάντα με αλλαξιέρα, Trilogy Bag. Ένα «must» προϊόν για τους νέους γονείς που είναι ενθουσιώδεις, δυναμικοί, γεμάτοι ζωντάνια και αναζητούν τη μέγιστη ποιότητα, ασφάλεια και πρακτικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr