Ο μαγικός κόσμος της PLAYMOBIL ζωντανεύει στο Mall of Cyprus!

Ο μαγικός κόσμος της PLAYMOBIL ζωντανεύει στο Mall of Cyprus!

Για ένα ολόκληρο μήνα, από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 30 Ιουλίου, ο μαγικός κόσμος της PLAYMOBIL ζωντανεύει στο Mall of Cyprus και καλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν μέρος της πιο απίθανης ιστορίας.

Γενναίοι ιππότες, όμορφες νεράιδες και πολλοί άλλοι αγαπημένοι ήρωες της PLAYMOBIL σας περιμένουν καθημερινά για να χαρίσουν σε όλη την οικογένεια άφθονο… PLAYMOBIL Fun!

Στο Εμπορικό Κέντρο θα συναντήσετε δύο συναρπαστικούς παιδότοπους και θα λάβετε μέρος σε έναν απίθανο διαγωνισμό με υπέροχα δώρα PLAYMOBIL.

Ο πρώτος παιδότοπος, το Παλάτι της Ayuma, μας ταξιδεύει σε ένα μαγευτικό και μυστηριώδες νεραϊδοδάσος. Εκεί οι Crystal Fairies, οι Forest Fairies και οι Knight Fairies, έχοντας στο πλευρό τους τα μαγικά τους ζωάκια, ζουν απίθανες περιπέτειες!

Ο δεύτερος παιδότοπος, το τρανό κάστρο του Novelmore, γεμάτο θαρραλέους ιππότες και πολυμήχανους μάγους, μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό κυνήγι της μαγικής πανοπλίας! Η πανοπλία INVINCIBUS κάνει ανίκητο όποιον τη φοράει. Ποιος θα καταφέρει να την ανακαλύψει;

https://www.instagram.com/reel/CttNYx0IxS8/

Οι παιδότοποι λειτουργούν καθημερινά από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 και η συμμετοχή είναι φυσικά δωρεάν για όλα τα παιδιά 4-12 ετών.

Μη ξεχάσετε να λάβετε και μέρος στο διαγωνισμό μας! Συμπληρώστε το κουπόνι που θα σας δώσουν οι παιδαγωγοί μας στους παιδότοπους PLAYMOBIL, ρίξτε το στην κληρωτίδα του διαγωνισμού που θα βρείτε στο κατάστημα Public στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου, και μπείτε στην κλήρωση για 10 υπέροχα PLAYMOBIL παιχνίδια.

playmobil_1.jpg

Ιnfo: The Mall of Cyprus
Εμπορικό Πάρκο Σιακόλα
Βεργίνας 3, Λευκωσία 2025, Κύπρος

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PLAYMOBIL

Τα PLAYMOBIL, οι πιο αγαπημένες φιγούρες όλων των παιδιών κοντεύουν μισό αιώνα ζωής. Η PLAYMOBIL ξεκίνησε να μοιράζει χαμόγελα το 1974, όταν ένας ατρόμητος ιππότης, ένας πανέξυπνος εργάτης κι ένας θαρραλέος ινδιάνος άνοιξαν για πρώτη φορά τις πόρτες των παιδικών δωματίων. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, τα PLAYMOBIL δεν έπαψαν να χαρίζουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης, φαντασίας και παιχνιδιού.

H Playmobil Hellas ιδρύθηκε το 1989. Είναι η Ελληνική θυγατρική του γερμανικού ομίλου ΗΒΗ (Horst Brandstaetter Holdings), της εταιρίας που κατασκευάζει και διανέμει σε όλον τον κόσμο το διάσημο παιχνίδι PLAYMOBIL. Διαθέτει 60 άτομα προσωπικό και αποθηκευτικούς χώρους 3.000 τ.μ. Γενικός Διευθυντής της PLAYMOBIL HELLAS είναι ο Γιώργος Παγώνης. Παιχνίδια PLAYMOBIL μπορεί να βρει κανείς σε περισσότερα από 1400 καταστήματα πανελλαδικά (καταστήματα και Super Market παιχνιδιών, πολυκαταστήματα, Super Market, βιβλιοχαρτοπωλεία κ.α.).

Οι διάσημες φιγούρες έχουν πρωταγωνιστήσει στις πιο απίθανες και συναρπαστικές ιστορίες και περιπέτειες, σκορπίζοντας χαμόγελα στα παιδιά. Από ιππότες και πειρατές μέχρι πριγκίπισσες και νεράιδες, τα μικρά ανθρωπάκια εμπνέουν τα παιδιά και τα καλούν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, δημιουργώντας άπειρες ιστορίες που δεν τελειώνουν ποτέ.