Rainy day! 4 χτενίσματα για τέλεια μαλλιά τις βροχερές μέρες στο γραφείο

Ευαγγελία Αλπίδου
Rainy day! 4 χτενίσματα για τέλεια μαλλιά τις βροχερές μέρες στο γραφείο
Valentina Valdinoci / launchmetrics.com/spotlight

Ακόμα και με αέρα και βροχή τα μαλλιά σου θα δείχνουν όμορφα και περιποιημένα. 

Ποιος θα μας το έλεγε, εκεί που την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο και πίναμε το δροσερό μας cocktail με θέα το απέραντο γαλάζιο... Τώρα, εκτός το ότι βρισκόμαστε πίσω στο γραφείο, η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά, έχοντας συννεφιά και βροχές σχεδόν καθημερινά. Ας μην πτοούμαστε όμως, από την επόμενη εβδομάδα φαίνεται πως τα πράγματα αρχίζουν και καλυτερεύουν... Παρόλα αυτά, όσο κι αν αγαπάμε το φθινόπωρο και αυτό το cozy vibe που αποπνέει παντού τριγύρω, η βροχή είναι ο αιώνιος εχθρός μας. Η υγρασία που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, είναι ενοχλητική από όλες τις απόψεις, κυρίως όμως για τα μαλλιά μας.

_Copenhagen-str-S24-0232.jpg

Εκεί που καταφέραμε, να πετύχουμε το τέλειο χτένισμα για το γραφείο, με το που βγούμε έξω...Τσουπ, τα μαλλιά μας φριζάρουν! Αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλες οι γυναίκες. Και τι να κάνουμε να τα αφήσουμε στο έλεός τους; Όχι, δεν είναι αυτή η λύση! Τέτοιες μέρες όπως η σημερινή, που ο ήλιος είναι κρυμμένος πίσω από τα σύννεφα και η βροχή δεν λέει να σταματήσει, μπορούμε να επιλέξουμε «έξυπνα χτενίσματα» τα οποία εκτός το ότι θα χαρίσουν extra στυλ στην εμφάνισή μας, θα κάνουν τα μαλλιά μας να φαίνονται συνεχώς όμορφα και περιποιημένα.

Δεν χρειάζεται να ψάξεις! Στα έχουμε συγκεντρώσει όλα σε αυτό το άρθρο. Ρίξε μία ματιά παρακάτω...

Γαλλική πλεξούδα

_Copenhagen-str-S24-0115.jpg

Οι πλεξούδες είναι ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα το οποίο δεν απαιτεί την χρήση θερμαντικών εργαλείων. Μπορεί να γίνει και σε μακριά και σε κοντά μαλλιά. Οι πλεξούδες είναι περιοριστικές μόνο σε καρέ μαλλιά, που πάλι όμως μπορείς να δημιουργήσεις μικρά baby braids και να πετύχεις το τέλειο girly look. Αν θέλεις, να χαρίσεις μία extra πινελιά μπορείς να προσθέσεις μία χρωματιστή κορδέλα ή κάποιο hair clip και να απογειώσεις το χτένισμά σου.

Half-up

_Copenhagen-str-S24-0156.jpg

Είναι βολικό, άνετο και ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών ακόμα και σε εμάς που είμαστε πιστές του καρέ. Μπορεί να ολοκληρώσει τέλεια μία casual chic εμφάνιση για το γραφείο, αλλά και ένα night out look.

Wet look

_Copenhagen-str-S24-0298.jpg

Το wet look είναι ένα από τα χτενίσματα που είναι ιδανικό για τις βροχερές μέρες. Εκτός το ότι θα απομακρύνει το φριζάρισμα, αυτό το βρεγμένο αλλά creamy εφέ, θα χαρίσει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό σε κάθε σου βήμα. -Το wet look είναι ένα από τα αγαπημένα μου χτενίσματα που επιλέγω να κάνω όλες τις εποχές το χρόνου.

Sleek κότσος

_Copenhagen-str-S24-0175.jpg

Ο λείος κότσος βρίσκεται ανάμεσα στις πιο hot τάσεις στα μαλλιά για το 2023. Και είναι και η τέλεια λύση για τις μέρες με βροχή. Χτένισε τα μαλλιά σου καλά και δημιούργησε έναν ψηλό κότσο... Voilà! Για να του δώσεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον, πρόσθεσε μερικά hair clips. Είσαι έτοιμη!

3 χτενίσματα & 3 μακιγιάζ για εσένα που είσαι καλεσμένη σε γάμο τον Σεπτέμβρη