Big Bow! Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε το πιο iconic αξεσουάρ μαλλιών από τα 60's

Ευαγγελία Αλπίδου

Αν δεν θέλεις να πειράξεις το μήκος των μαλλιών σου, στόλισε τα μαλλιά σου με ένα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σου σε χρόνο dt!

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές οι τάσεις συνεχώς έρχονται και παρέρχονται. Τα τελευταία χρόνια τα αγαπημένα 90's και 00's έχουν την τιμητική τους, με ολοένα και περισσότερα trends να κάνουν ένα δυνατό come back στον χώρο της ομορφιάς. Τα headbands (οι στέκες που φορούσαμε στο σχολείο), οι κορδέλες, αλλά και τα χτενίσματα με τα πολλά layers και τις αφέλειες είναι μερικά hairstyles που έρχονται να συστηθούν ξανά με πιο σύγχρονες πινελιές.

Η νέα χρονιά ισούται με νέα ξεκινήματα και αλλαγές. Αυτή, λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να φρεσκάρεις την εμφάνισή σου. Αν δεν θέλεις να πειράξεις το μήκος των μαλλιών σου, στόλισε τα μαλλιά σου με ένα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σου σε χρόνο dt! Τα hair accessories μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο βαρετό look. Πολύ σωστά! Με μία μόνο κίνηση χαρίζεις στα μαλλιά σου ένα level up.

Ο μεγάλος φιόγκος έρχεται από τα 60's πιο σύγχρονος!

413406282_2063474947350353_812928206409938880_n.jpg

Η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός, Κλέλια Ανδριολάτου, φόρεσε το πιο iconic αξεσουάρ μαλλιών από τα 60's. Ο Big Bow επιστρέφει! Η Κλέλια, έχει ένα μοναδικό στιλ και μία ιδιαίτερη ματιά η οποία φαίνεται μέσα από κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μέσα από τις αναρτήσεις της βρήκαμε το αγαπημένο της αξεσουάρ μαλλιών. Η Κλέλια, αγαπάει τους φιόγκους. Στις γιορτές ο μεγάλος, μαύρος φιόγκος ήταν ο πρωταγωνιστής σε όλα της τα χτενίσματα.

Τα Χριστούγεννα, έκανε τα μαλλιά της half up προσθέτοντας ένα big bow, σε μαύρο χρώμα το οποίο δημιουργούσε την τέλεια αντίθεση με το neutral look της. Το μακιγιάζ ήταν και αυτό σε γήινες αποχρώσεις με τα κατακόκκινα χείλη να φωτίζουν όλο το πρόσωπο της. Η Κλέλια, επίλεξε το big bow και την Πρωτοχρονιά. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία έγραψε:
2024 ❤️ θα σε ονομάσω «Φυλαχτό Αγάπης»

#φλουρι Καλή Χρονιά σε όλους φωτεινά αστέρια ✨

https:

Ο φιόγκος είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε περίσταση και να χαρίσει στην εμφάνιση μία cute και girly πινελιά. Αν θέλεις να δημιουργήσεις super iconic hairstyles που θα μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου, επένδυσε σε όμορφα αξεσουάρ μαλλιών που μπορούν να φορεθούν παντού και με τα πάντα!