Mirror nails! Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε το μανικιούρ που μοιάζει με καθρέφτη

Τα mirror nails χαρίζουν ένα λαμπερό φινίρισμα που κάνει τα νύχια να μοιάζουν με μικρούς καθρέφτες.

Καθημερινά οι nail experts μέσα από τα social media μας δείχνουν τα πιο ευφάνταστα nail arts τα οποία μα φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση. Παιχνιδιάρικα σχέδια και χρώματα χαρίζουν μία funky πινελιά στα outfits μας, ενώ οι ουδέτερες αποχρώσεις δημιουργούν ένα ultra chic manicure το οποίο κάνει τα άκρα μας να φαίνονται συνεχώς καθαρά και περιποιημένα.

Αυτή τη χρονιά έρχεται να προστεθεί στο μανικιούρ ένα nail trend που είχε πρωτοεμφανιστεί στα 00's. Αναφερόμαστε, στα mirror nails. Τα mirror nails χαρίζουν ένα λαμπερό φινίρισμα που κάνει τα νύχια να μοιάζουν με μικρούς καθρέφτες. Το μανικιούρ με εφέ καθρέφτη, θα μπορούσε να φαίνεται extreme, αλλά δεν είναι. Τα mirror nails είναι super chic και μπορούν να υιοθετηθούν κάθε εποχή. Επιπλέον, εκτός από το κλασικό silver χρώμα μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε απόχρωση εσύ θες. Για να πετύχεις τα mirror nails εκτός από το βερνίκι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία ειδική σκόνη που δημιουργεί αυτό το metallic αποτέλεσμα.

Τα mirror nails ταιριάζουν σε κάθε σχήμα και μήκος νυχιού

416113770_18385292389068186_7895847402078629367_n.jpg

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ανέβασε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με mirror nails. Ναι, η Ιωάννα υιοθέτησε το νέο nail trend στο μανικιούρ. Της Ιωάννας της αρέσουν τα ιδιαίτερα και τολμηρά σχέδια στα νύχια, με τα οποία ανεβάζει τις πιο όμορφες φωτογραφίες στα social media. Τα mirror nails μπορείς να τα επιλέξεις σε οποιοδήποτε σχήμα και μήκος νυχιού θες.

https://www.instagram.com/reel/C1zFQ2jso2d/

Ήρθε η ώρα να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα, το manicure της Ιωάννας, είναι μία επιλογή που ταιριάζει τέλεια με την εποχή που διανύουμε τώρα, αλλά και με τα χουχουλιάρικα πουλόβερ της σεζόν. Επιπλέον, αν θέλεις να χαρίσεις μία extra πινελιά, μπορείς να προσθέσεις κάποιο σχέδιο ή να μπλέξεις παραπάνω συνδυασμούς χρωμάτων.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά nail arts με πρωταγωνιστή το mirror εφέ; Ακόμα να κλείσεις το επόμενο ραντεβού στην μανικιουρίστ σου;