Η Dua Lipa είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα μακιγιάζ του οίκου YSL -6 αγαπημένα προϊόντα του brand

Ευαγγελία Αλπίδου
Η Dua Lipa είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα μακιγιάζ του οίκου YSL -6 αγαπημένα προϊόντα του brand

Η Dua Lipa εμφανίζεται για πρώτη φορά σε μια καμπάνια μακιγιάζ του οίκου YSL Beauty για το λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας συλλογής κραγιόν YSL LOVESHINE.

Η Dua Lipa είναι μία από τις αγαπημένες μας ποπ τραγουδίστριες. Εκτός από το ταλέντο της στο τραγούδι, ξεχωρίζει για την αβίαστη ομορφιά που πηγάζει τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική της εμφάνιση. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναρωτηθεί για το «ποια είναι η skincare routine που ακολουθεί;» ή «ποια είναι τα καλλυντικά που επιλέγει στο καθημερινό μακιγιάζ της;» Η αλήθεια είναι πώς το δεύτερο πλέον το γνωρίζουμε! Η Dua Lipa είναι η νέα πρέσβειρα μακιγιάζ του οίκου Yves Saint Laurent.

Η νέα πρέσβειρα μακιγιάζ της YSL Beauty

Η αλήθεια είναι πως η Dua Lipa συνεργάζεται από το 2019 με τον οίκο YSL Beauty ως η παγκόσμια πρέσβειρα της αρωματικής συλλογής Libre. Σήμερα, συνεχίζει να ενσαρκώνει αμετανόητα τη σύγχρονη θηλυκότητα, αποτελώντας τη νέα παγκόσμια πρέσβειρα μακιγιάζ της YSL Beauty.

PR-ANNOUNCEMENT_-DUA-LIPA_ELODIE-DAGUIN_EMBARGO-FEB-26TH_1-(1).jpg

Για εμένα, το άρωμα και το μακιγιάζ αποτελούν άλλη μία μορφή αυτοέκφρασης, έναν τρόπο να εξερευνώ την παιχνιδιάρικη διάθεση, τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητά μου. Είμαι ενθουσιασμένη που θα συμμετέχω σε αυτό το ταξίδι, ως μέλος της οικογένειας του οίκου YSL Beauty, είπε η Dua Lipa, νέα παγκόσμια πρέσβειρα μακιγιάζ του οίκου YSL Beauty.

Για τον οίκο YSL Beauty, κάθε look και κάθε στιγμή είναι μια έκφραση του εαυτού μας. Καμία γυναίκα δεν έχει επηρεάσει τη γενιά της περισσότερο από την Dua Lipa, η οποία αποτελεί πηγή έμπνευσης, αποπνέοντας μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας μέσα από κάθε look της. Η νεαρή ποπ τραγουδίστρια παροτρύνει τη νέα γενιά να εκφράσει τα συναισθήματά της και να αγκαλιάσει τη μοναδικότητά της, αξιοποιώντας τη δύναμη και τη δημιουργικότητα της ομορφιάς.

Η νέα σειρά του οίκου «YSL LOVESHINE»

Η Dua Lipa εμφανίζεται για πρώτη φορά σε μια καμπάνια μακιγιάζ του οίκου YSL Beauty για το λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας συλλογής κραγιόν YSL LOVESHINE. Πρόκειται για ένα επαναστατικό lip gloss σε στικ, που ήδη έχει γίνει viral στις
χώρες στις οποίες κυκλοφορεί. Αξιοποιώντας ακριβώς αυτό το “virality” των προϊόντων χειλιών του οίκου YSL Beauty, έρχεται το λανσάρισμα της νέας κορυφαίας συλλογής YSL LOVESHINE για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στην κατηγορία των χειλιών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με νέες συνθέσεις οι οποίες περιλαμβάνουν εκτός από το Candy Glaze, το πολυαναμενόμενο νέο προϊόν χειλιών YSL Loveshine Wet Shine, καθώς και πολλά ακόμα νέα προϊόντα λάμψης στη συνέχεια της χρονιάς. Η συλλογή YSL LOVESHINE είναι κάτι παραπάνω από μια συλλογή. Είναι μια λαμπερή δήλωση: η τολμηρή έκφραση τροφοδοτείται από την αυτοαποδοχή σε συνδυασμό με ένα αμετανόητο attitude, το οποίο ενσαρκώνει τέλεια η Dua Lipa.

PR-ANNOUNCEMENT_DUA-LIP_ELODIE-DAGUIN_EMBARGO-FEB-26TH_2.jpg

Candy Glaze - Lip Gloss

Το Candy Glaze, το πρώτο lip gloss σε στικ που κυκλοφόρησε στην αγορά, έρχεται με “viral” αέρα και γίνεται ένα με τα χείλη, χαρίζοντας χυμώδη λάμψη, χωρίς καθόλου κολλώδη υφή. Η λάμψη ενός gloss συνδυάζεται με τις ιδιότητες περιποίησης ενός balm σε 12 ζουμερές αποχρώσεις, ενισχυμένες με Υαλουρονικό Οξύ & Εκχύλισμα Ροδιού για χείλη γεμάτα και ενυδατωμένα κάθε στιγμή της ημέρας. Πλούσια χρωματική απόδοση και υφή gel που «κλειδώνει» την υγρασία στα χείλη για έως 24 ώρες.

YSL Rouge Volupte Oil-In-Stick

Βέβαια, εκτός από το νέο Candy Glaze, επαναλανσάρεται το εμβληματικό, εμπλουτισμένο με έλαιο κραγιόν του οίκου, YSL Rouge Volupte Oil-In-Stick, σε νέες μοντέρνες, ουδέτερες αποχρώσεις με νέα, βελτιωμένη σύνθεση και σε αναβαθμισμένη συσκευασία. Το κραγιόν YSL Loveshine Wet Shine έχει εμπλουτιστεί με πολτό σύκου από τους κήπους του YSL στην κοινότητα Ourika και περιέχει 6 πολυτελή έλαια, προσφέροντας έως και 24 ώρες ενυδάτωσης και προστασίας. Αυτό το υβρίδιο κραγιόν-ελαίου προσφέρει κρεμώδη, υγρή λάμψη και μεταξένια απαλή αίσθηση σε 20 αποχρώσεις ευπροσάρμοστης έντασης. Έτσι, τα χείλη σου το χρώμα ενός κραγιόν σε συνδυασμό με την απολαυστική αίσθηση ενός ελαίου.

Εμείς στο beauty department του queen, λατρεύουμε τα lip gloss. Αν κοιτάξεις μέσα σε κάθε τσάντα θα βρεις δεκάδες gloss, άλλα με διαφορετική υφή, glitters και πλούσια χρώματα! Εκτός όμως από τα lip gloss αγαπάμε να χρησιμοποιούμαι στην καθημερινότητά μας πολλά beauty items του οίκου, YSL Beauty. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας, αυτά που χρησιμοποιούμαι ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά...