Pearl skin: Τα καλύτερα highlighter και όλα τα tips για να αποκτήσεις φυσική λάμψη στο πρόσωπο

Pearl skin: Τα καλύτερα highlighter και όλα τα tips για να αποκτήσεις φυσική λάμψη στο πρόσωπο
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

7 υγρά highlighter που θα απομακρύνουν από την επιδερμίδα σου οποιαδήποτε κούραση. 

Το Νο1 προϊόν που χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη και φωτίζει αμέσως τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι το highlighter. Το highlighter είναι το «μαγικό προϊόν» που μπορεί με μία μόνο κίνηση να δημιουργήσει μία νεανική και φρέσκια όψη στην επιδερμίδα.

Μέσα από τα social media, οι makeup artists δείχνουν τα πιο σύγχρονα beauty tips, τα οποία έχουν εξελίξει τον κλασικό τρόπο με τον οποίο εφαρμόζαμε μέχρι τώρα το highlighter... Τα νέα tips χαρίζουν ένα level up στο μακιγιάζ, δημιουργώντας ένα μοναδικό pearl skin, κάνοντας την επιδερμίδα να σφύζει από ζωντάνια και λάμψη. Το μυστικό κρύβεται στα υγρά highlighter. Τα υγρά highlighter, εφαρμόζονται εύκολα και στη σωστή ποσότητα. Παρόλα αυτά, αν έχει λιπαρή επιδερμίδα και θες ένα ματ αποτέλεσμα μπορείς να επιλέξεις ένα highlighter σε μορφή σκόνης.

Ξέχνα την κλασική μαύρη σκιά! Το φλογερό κόκκινο έρχεται να δημιουργήσει εκρηκτικά sunset eyes

3 σημεία για να τοποθετήσεις το highlighter

highlighter.webp

Το highlighter, δεν τοποθετείται μόνο στα ζυγωματικά. Μπορείς να το φορέσεις σαν σκιά επάνω στο κινητό βλέφαρο και να τονίσεις το βλέμμα σου. Μπορείς να το τοποθετήσεις στη μύτη και το πιγούνι, αλλά και επάνω στο «τόξο του έρωτα» στο V που σχηματίζεται επάνω στα χείλη.

Εφάρμοσε το highlighter:

  • σαν σκιά επάνω στο κινητό βλέφαρο
  • στα ζυγωματικά, τη μύτη και το πιγούνι (για να φωτίσεις τα χαρακτηριστικά)
  • στα χείλη για να δημιουργήσεις ένα juicy αποτέλεσμα.

Editor' s tip: Όταν θέλω να απομακρύνω οποιαδήποτε κούραση από τα μάτια μου, τοποθετώ λίγο highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού και αμέσως το βλέμμα μου φαίνεται πιο έντονο και φωτεινό.

DIY pedicure! Για να κάνεις μανικιούρ στο σπίτι like a pro χρειάζεσαι μόνο exfoliating socks

Ποιο χρώμα να επιλέξεις;

Στις μεσαίες και σταρένιες επιδερμίδες ταιριάζουν τέλεια οι σαμπανιζέ αποχρώσεις, ενώ στις σκουρόχρωμες οι bronze, χρυσαφί και πορτοκαλί υποτόνοι. Βέβαια, για κάθε σημείο του προσώπου σου μπορείς να επιλέξεις μία διαφορετική απόχρωση είτε ανοιχτόχρωμη είτε σκουρόχρωμη και να πετύχεις ένα φυσικό pearl skin.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα υγρά highlighter που λατρεύουμε να χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά. Με μία μόνο κίνηση χαρίζουν φυσική λάμψη που ακτινοβολεί από το πρωί ως το βράδυ.

7 ελαφριά αντηλιακά με χρώμα για ομοιόμορφη κάλυψη και προστασία