Heat wave: Ο καύσωνας έρχεται και αυτές οι μάσκες ομορφιάς θα σου χαρίσουν μοναδική δροσιά

Μαρία Ροδίτη
Heat wave: Ο καύσωνας έρχεται και αυτές οι μάσκες ομορφιάς θα σου χαρίσουν μοναδική δροσιά
Instagram: @thelafacialist

Η θερμοκρασία αναμένεται να χτυπήσει «κόκκινο» και μια δροσιστική μάσκα ομορφιάς κυριολεκτικά θα σε σώσει.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι πολύ θερμό, πράγμα που σημαίνει ότι και τα μπάνια σου στη θάλασσα θα κάνεις και τα δροσερά μπάνια σου στο σπίτι θα απολαύσεις και το face mist σου θα… αδειάσεις στο πρόσωπο. Μην ξεχάσεις, όμως, και μια δροσιστική μάσκα ομορφιάς.

Εκεί που το air condition θα έχει πάρει «φωτιά» και εσύ αράζεις στον καναπέ, κάνε και μια μάσκα ομορφιάς για να δροσιστείς. Η επιδερμίδα σου ταλαιπωρείται αρκετά από τις υψηλές θερμοκρασίες, αφυδατώνεται, οπότε χρειάζεσαι και την απαραίτητη υγρασία. Και μια μάσκα ομορφιάς θα σου τη χαρίσει… απλόχερα.

DIY Time! Η μάσκα με κουρκουμά και μέλι θα γίνει το «όπλο» σου για λάμψη της επιδερμίδας

Πώς θα κάνεις την ενυδατική μάσκα προσώπου full δροσιστική

Αυτό που πρέπει να προσέξεις με τη μάσκα ομορφιάς είναι το πώς θα την κάνεις full δροσιστική. Ναι μεν καλό είναι να επιλέξεις μια sheet mask ή μία μάσκα σε μορφή gel για βαθιά ενυδάτωση, όμως μπορείς να την κάνεις ακόμα πιο fresh και δροσιστική. Πώς;

https://www.instagram.com/p/Cf_6RujMP8l

Βάζοντάς τη – λίγο πριν τη χρησιμοποιήσεις- στο ψυγείο. Τοποθέτησε τη μάσκα στο ψυγείο σου για περίπου 30 λεπτά, κάνε εσύ καλό καθαρισμό στο δέρμα σου, ώστε να απορροφηθούν στο έπακρον τα συστατικά της και… απόλαυσε τη δροσιά της όσο κάθεσαι κάτω από το κλιματιστικό.

Shopping time

Ώρα για shopping τώρα. Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις πιο δροσιστικές και υπέροχες σε υφή μάσκες προσώπου. Μάσκες σε μορφή balm και gel, αλλά και sheet masks για να καταπολεμήσεις την αφυδάτωση στο δέρμα σου τώρα που το θερμόμετρο έχει φτάσει πολύ ψηλά.

Κάνε το pampering που έχει ανάγκη το δέρμα σου αλλά και εσύ η ίδια και… απόλαυσε συγχρόνως- αν θες- ένα ποτήρι παγωμένο κρασί ή χυμό. Ο καύσωνας θα περάσει έτσι πιο ανώδυνα.