Βουργουνδί μανικιούρ! 5 nail arts για να υιοθετήσεις το απόλυτο trend όπως η Ελένη Χατζίδου

Το βουργουνδί είναι το μπορντό, το βαθύ κόκκινο του κρασιού, το οποίο έχει την δυνατότητα να ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν είναι το βουργουνδί. Είναι το χρώμα το οποίο ταιριάζει τέλεια με τα jeans και τα πουλόβερ αυτής της εποχής. Τι είναι το βουργουνδί; Το βουργουνδί είναι το μπορντό, το βαθύ κόκκινο του κρασιού, το οποίο έχει την δυνατότητα να ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Είναι κομψό, διαχρονικό και απίστευτα εντυπωσιακό.

We surrender! Το Halloween πλησιάζει… Ας δούμε μερικά μανικιούρ

Burgundy manicure!

https://www.instagram.com/p/CFkok_9FOAv/

Η Ελένη Χατζίδου υιοθέτησε το νέο nail colour στο manicure της. Αυτή η διακριτική πολυτέλεια που χαρίζει η συγκεκριμένη απόχρωση κάνει τα νύχια να φαίνονται συνεχώς περιποιημένα. Το βουργουνδί δείχνει το ίδιο τέλεια τόσο σε κοντά όσο και μακριά νύχια. Η Ελένη επίλεξε να υιοθετήσει το must χρώμα της σεζόν σε κοντά νύχια με τετράγωνο σχήμα. Η ίδια ανέβασε ένα story στον προσωπικό λογαριασμό της στο Intagram, δείχνοντας να φαίνεται απίστευτα ενθουσιασμένη με το χρώμα.

Το βαθύ κόκκινο του κρασιού

387556365_1350422085844885_17852361185928666_n.jpg

Το βουργουνδί είναι ένα από τα top color trends στα νύχια κάθε χρόνο. Τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις μία σκούρα απόχρωση, ενώ το καλοκαίρι έναν πιο ανοιχτό τόνο που να θυμίζει το κερασί. Μπορείς να το επιλέξεις στην πιο απλή και minimal εκδοχή του ή να πειραματιστείς προσθέτοντας διακριτικά σχέδια και γκλίτερ. Επιπλέον, το βουργουνδί χρώμα είναι μια πολύ ωραία επιλογή για τις εορταστικές μέρες. Είναι το manicure το οποίο μπορεί να απογειώσει όλα τα γιορτινά looks. Εμείς το προτείνουμε ανεπιφύλακτα...

Μην νομίζεις ότι θα σε αφήναμε έτσι! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και επίλεξε το βουργουνδί manicure στην αγαπημένη σου εκδοχή.

Όλα τα beauty tips για να εφαρμόσεις σωστά το eyeliner ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου