Y2K fever: Τα updos των 00’s επιστρέφουν και ετοιμάσου να νιώσεις για λίγο pop star

Μαρία Ροδίτη
Y2K fever: Τα updos των 00’s επιστρέφουν και ετοιμάσου να νιώσεις για λίγο pop star

Bubble braids, spiky buns και άλλου είδους πιασίματα επιστρέφουν θυμίζοντάς μας τα πιο ανέμελά μας χρόνια.

Αν γεννήθηκες στα 90s και μεγάλωσες τη δεκαετία του 2000, σίγουρα θυμάσαι τις Pop Stars, από όπου βγήκαν οι Hi-5. Όπως θα θυμάσαι και την Britney Spears που ήταν στα καλύτερά της τότε. Οι 00s pop stars εκείνη την εποχή είχαν ένα δικό τους στυλ, τόσο στο ντύσιμο και στο συνολικό styling, όσο και στα μαλλιά. Και εδώ θα σταθούμε.

Τα 00s girls έκαναν πολύ ιδιαίτερα χτενίσματα, με μικροσκοπικά πλεξουδάκια, bubble αλογοουρές, κεφτεδάκια στα μαλλιά και πολλά άλλα. Και μάντεψε… Όλα αυτά επιστρέφουν το 2023 κάνοντάς μας να πούμε hell yeah, που με έναν τρόπο θα ζήσουμε ξανά εκείνες τις εποχές. Γιατί δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ νιώθω ότι τα 00s είχαν άλλη αξία!

5 updos με λαστιχάκια για να μην έχεις άγχος ότι θα καείς την Ανάσταση

Spiky buns

Γιατί να κάνεις έναν απλό χαμηλό κότσο και να μην προτιμήσεις δύο spiky buns; Τώρα τα πολύ σφιχτά και ψηλά κεφτεδάκια που κάναμε στα μαλλιά επιστρέφουν, στη χαμηλή εκδοχή τους και με αβίαστα cool διάθεση. Αν θέλεις, μάλιστα, να κάνεις το χτένισμα πιο ενδιαφέρον, πρόσθεσε μερικά στρας και shine bright like a diamond!

Bubble braids

Αναβάθμισε την braided αλογοουρά σου με bubbles και ολοκλήρωσε το χτένισμα με colorful hair clips. Ή αλλιώς... το Υ2Κ συναντά τα 90s και το αποτέλεσμα είναι super cool.

Half up με κλάμερ

Το κλάμερ έχει γίνει hot τους τελευταίους μήνες ξανά και αν θες να είσαι fashionable και με Υ2Κ vibes στο look σου δεν έχεις παρά να κάνεις ένα messy half up.

Bubbles και... φιόγκοι

Γιατί να φτιάξεις δύο κλασικές πλεξούδες και όχι bubble braids; Είναι πιο cool και αν τις στολίσεις με σατέν φιόγκους θα πας το χτένισμά σου σε άλλο level.

Barbie ponytail

Come on Barbie, let's go party... Το τέλειο χτένισμα για τα party looks σου είναι αυτό. Μια Barbie αλογοουρά με sleek μαλλιά με τις άκρες προς τα μέσα.

Zig-zag χωρίστρα

Αναβάθμισε τον χαμηλό κότσο ή την αλογοουρά με zig-zag χωρίστρα. Μα πόσο 00s;

Slicked-back spiky bun

Ο κότσος με ολόισια μαλλιά τραβηγμένα πίσω και τούφες να πετάνε ήταν super hot στα 00s. Τώρα επιστρέφει και ενδείκνυται για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ.