Γιατί για εμένα κυριακάτικα τραπέζια και Coca-Cola πηγαίνουν πάντα μαζί!

Δέσποινα Καμπούρη
Γιατί για εμένα κυριακάτικα τραπέζια και Coca-Cola πηγαίνουν πάντα μαζί!

Είναι μόνο μία μέρα της εβδομάδας. Αλλά είναι αυτή που περιμένεις κάθε εβδομάδα για να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, να την περάσεις με την οικογένεια, τους φίλους σου, τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Οι Κυριακές θέλουν χαμογελαστό πρωινό ξύπνημα. Οι Κυριακές θέλουν αγκαλιές στο κρεβάτι μαζί με τα παιδιά. Οι Κυριακές θέλουν τηγανίτες με μέλι για πρωινό! Μα πάνω απ’ όλα οι Κυριακές θέλουν μεσημεριανό φαγητό στο τραπέζι ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν, στιγμές με γέλια, συζητήσεις και φυσικά με παγωμένη Coca-Cola.

Εμείς τις Κυριακές μπορούμε να περάσουμε τέλεια στο σπίτι μας! Από νωρίς το πρωί μπαίνω στην κουζίνα, φοράω την ποδιά μου και ξεκινάω τις μαγειρικές μου! Τα παιδιά τρελαίνονται για παστίτσιο. Είναι το αγαπημένο τους φαγητό. Και επειδή τις καθημερινές δεν έχω τον χρόνο να τους το φτιάξω, τις Κυριακές το παστίτσιο μου έχει την «τιμητική» του.

Είναι μία παραδοσιακή συνταγή που κάνω χρόνια και την οποία μου έμαθε η μητέρα μου. Δεν θα σας γράψω όλα μου τα μαγειρικά «μυστικά», αλλά θα μοιραστώ μαζί σας ότι η μπεσαμέλ μου είναι μοναδικά γευστική και αφράτη!

Και τώρα πείτε μου ειλικρινά: Υπάρχει κάτι πιο απολαυστικό από το να είσαι ανάμεσα σε αυτούς που αγαπάς, να τρως το τέλειο παστίτσιο της μαμάς και ταυτόχρονα, να απολαμβάνεις μία παγωμένη Coca-Cola; Ω ναι! Αυτή είναι για εμένα η συνταγή της μαγείας -και δεν την αλλάζω με τίποτα. Και η συνταγή της μαγείας έχει διαχρονικά τρία συστατικά: Αγαπημένα πρόσωπα, νόστιμο φαγητό και μία παγωμένη Coca-Cola!

Αυτά τα ελληνικά, παραδοσιακά κυριακάτικα τραπέζια θέλει να μας θυμίσει η Coca-Cola, που μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή της μαγείας! Για την ακρίβεια, μας καλεί να θυμηθούμε τα πιο όμορφα, τα αγαπημένα μας κυριακάτικα τραπέζια, για να μας δώσει σύντομα την ευκαιρία να τα αναβιώσουμε, με τον πιο μαγικό τρόπο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να μπούμε μέχρι τις 30 Ιουνίου στο Instagram της Coca-Cola, όπου μας περιμένει μία έκπληξη! Διότι αρκεί να μοιραστούμε τα τρία συστατικά της δικής μας συνταγής της μαγείας, για να ζήσουμε ξανά τις πιο ξεχωριστές, κυριακάτικες στιγμές, εκείνα τα κυριακάτικα τραπέζια που θα έχουν πάντα μία θέση στην καρδιά μας, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Είστε έτοιμες να μπείτε στο Instagram της Coca-Cola και να ζήσετε κάτι μαγικό; Μην χάνετε χρόνο, λοιπόν! Μπείτε στο @cocacolagreece στο Instagram και μοιραστείτε τα συστατικά για τη δική σας συνταγή της μαγείας, σήμερα κιόλας!