Αυτό που λέμε δεν έπεφτε καρφίτσα .. ε αυτό ακριβώς έγινε αυτό το ΣουΚου..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Αυτό που λέμε δεν έπεφτε καρφίτσα .. ε αυτό ακριβώς έγινε αυτό το ΣουΚου..

Λίγο πριν την πρεμιέρα πήγα σε δύο πρόβες μαζί και με την generale στο Acro, το Παλάτι του Σαμπάνη όπως το αποκαλεί και ο ίδιος.

Πραγματικά έχω δει άπειρες πρόβες από διάφορους καλλιτέχνες ανά τα χρόνια αλλά τόσο οργανωμένοι και πανέτιμοι σαν αυτές του Acro δεν έχω ξαναδεί.

Στην αρχή βγαίνει ο αγαπητός σε όλους και Resident Dj εδώ και 4 χρόνια ο μοναδικός Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος έχει αναλάβει το έργο να ξεσηκώνει το πλήθος από νωρίς και να τους κρατάει στους δικούς του ρυθμούς τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο του entry.

Αμέσως μετά βγαίνει το πιο γλυκό κορίτσι η αξιαγάπητη Μαλού που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά. Έχει φωνάρα και να μου το θυμηθείτε την πιστεύω πολύ θα κάνει μεγάλη καριέρα. Τραγουδάει αψεγάδιαστα εκτός από τα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά όσο και στα Λάτιν τραγούδια, Πορτογαλικά και Ισπανικά.

Αμέσως μετά βγαίνει το άλλο γλυκό κορίτσι η Demy που τα τραγούδια της ακόμα τα έχω στο μυαλό μου και τα σιγοτραγουδάω.

Και φτάνει η ώρα του multi talanted χαμηλών τόνων Ταύρου, του Γιώργου Σαμπάνη όπου με το που ανεβαίνει πάνω στην σκηνή ξαφνικά δια μαγείας σηκώνεται σύσσωμο και όλο το Acro. Εκτός από το χιούμορ του Γιώργου και των φωνητικών ταλέντων γράφει και τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των μεγάλων τραγουδιστών. Όταν τραγουδάει τα τραγούδια των συναδέλφων του έχω προσέξει πως κάτι κάνει με τις φωνητικές του χορδές και είναι σχεδόν σαν να ακούς τους ίδιους να λένε τα τραγούδια τους.

Εξασφάλισα για τις αγαπημένες αναγνώστριες του www.queen.gr τον παρακάτω διαγωνισμό, ο οποίος προσφέρει τα εξής : 3 τραπέζια των 2 ατόμων με ένα μπουκάλι κρασί και λουλούδια, αλλά και να φωτογραφηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τον Γιώργο, την Μαλού, την Deny αλλά και τον αγαπητό σε όλους Dj Αντώνη Δημητριάδη.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους ..