«Το αγόρι μου έχει πάει με 10 γυναίκες και εγώ δεν μπορώ να το αποδεχτώ»

«Το αγόρι μου έχει πάει με 10 γυναίκες και εγώ δεν μπορώ να το αποδεχτώ»

Πόσες πρώην είναι αρκετές άραγε;

"Με το αγόρι μου είμαστε μαζί περίπου ένα χρόνο και είναι ο πρώτος άντρας που έχω κάνει σεξ. Εγώ είμαι 19 ετών, εκείνος 25 και έχει περισσότερες εμπειρίες από μένα. Έχει πάει περίπου με 8 -10 γυναίκες, πράγμα που για εμένα είναι εξωφρενικό! Προσπαθώ να το αποδεχτώ και να πείσω τον εαυτό μου πως αυτά που έγιναν πριν ήταν πριν από μένα , αλλά μάταια. Μπορεί να κάνουμε οτιδήποτε και με το που κάνω αυτές τις σκέψεις γίνομαι χάλια. Νιώθω μεγάλη ανασφάλεια για αν αυτές ήταν καλύτερες από εμένα. Ένας ακόμη λόγος που με θορύβησε είναι πως έχει πάει με κάποια μεγαλύτερη του γύρω στα 35 και αυτό είναι κάτι που με νευριάζει με και με στεναχωρεί πάρα πολύ. Όχι, δεν έχω ταμπού απλά νιώθω ανασφάλεια και δεν ξέρω ποιος είναι ο τρόπος να μην τα σκέφτομαι όλα αυτά. Ελπίζω να μου δώσετε μια σωστή συμβουλή".

Αγαπητή αναγνώστρια,

Είναι από τις σπάνιες φορές που κάποια φίλη μας παραπονιέται για την ερωτική εμπειρία του καλού της! Δεν μπορούμε ακριβώς να εντοπίσουμε το πρόβλημα. Έχει πάει όπως λες με 8 – 10 γυναίκες και αυτό είναι εξωφρενικό; Εμείς απλά θα σου επισημάνουμε πως ο μέσος όρος των αντρών σήμερα συνευρίσκεται με πολύ περισσότερες γυναίκες στη ζωή του.
Τι προσπαθείς να αποδεχτείς; Το ότι είχε σεξουαλική ζωή πριν από σένα; Όχι, μόνο πρέπει να το αποδεχτείς αλλά να πειστείς πως είναι και καλό. Δηλαδή θα προτιμούσες να ήταν του... κουτιού και κάθε φορά που θα κάνατε σεξ να μην ξέρει που να σε αγγίξει, τι να πει, τι είναι οργασμός και πώς επιτυγχάνεται; Για κάνε το εικόνα.

Και αφού εσύ δεν έχεις εμπειρία αν αυτός επίσης δεν είχε εμπειρία πώς θα βρίσκατε άκρη στην κρεβατοκάμαρα; Να ξέρεις πως είναι προτιμότερο ο ένας από τους δύο να το κατέχει το σπορ για να περάσετε καλύτερα. Το συναίσθημα της ζήλειας είναι ένα ύπουλο συναίσθημα που καταστρέφει όχι μόνο εσένα, αλλά και τη σχέση σου. Το παρελθόν είναι παρελθόν και κάθε άνθρωπος το κουβαλάει μαζί του και τον κάνει να είναι αυτό που είναι σήμερα.

Το κακό είναι να πηγαίνει με άλλες όσο είστε μαζί και όχι το πόσες είχε στο κρεβάτι του πριν από σένα.

Ο τρόπος για να σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά είναι να εκτιμήσεις αυτά που σου δίνει και να ρωτήσεις τον εαυτό σου από που πηγάζει αυτή η ανασφάλεια. Ψάξε τον εαυτό σου, δώσε απαντήσεις και θα δεις πως το συναίσθημα της ζήλειας μπορεί να εξαφανιστεί αν φέρεις μπροστά τη λογική σου.

Διαβάστε ακόμη:

«Έκανα κάτι με τον κολλητό του, αλλά τώρα τον θέλω ξανά»