O βασικός λόγος για τον οποίο οι άντρες απατούν, θα σε βγάλει εαυτού

Γωγώ Φούντα
O βασικός λόγος για τον οποίο οι άντρες απατούν, θα σε βγάλει εαυτού

Και δεν έχει να κάνει με σένα φίλη μου

Αιώνιο θέμα το κέρατο και φυσικά όλα τα... παρακλάδια του. Γιατί το έκανε, με ποια το έκανε, τι θα κάνω εγώ τώρα κτλ κτλ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τη στιγμή που το ανακαλύπτεις, καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε ό, τι έχει να κάνει με τη σχέση σου, για τις οποίες συνήθως δεν είσαι προετοιμασμένη. Και λέω συνήθως γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι βαθιά μέσα σου ήξερες πολύ καλά τι συμβαίνει.

Στην προκειμένη ωστόσο δε θα ασχοληθώ με το τι κάνεις αφού το μάθεις, αλλά με ένα εξίσου βασικό και σημαντικό θέμα: Γιατί το έκανε; Και επειδή οι έρευνες είναι εδώ για να μας λύνουν τις απορίες, σου έχω την απάντηση η οποία μάλλον… δε θα σου αρέσει.

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που διεξήχθη ανάμεσα σε 2.000 άντρες από διάφορες χώρες της Ευρώπης, ο βασικός λόγος για τον οποίο έχουν απατήσει τη σύντροφό τους, είναι γιατί η άλλη γυναίκα ήταν πολύ σέξι και όμορφη!

Τόσο απλά και τόσο αληθινά. Και τώρα πάμε για το δεύτερο λόγο που ίσως σε εκνευρίσει λίγο περισσότερο. Μεγάλο ποσοστό των αντρών απάντησαν ότι κεράτωσαν την καλή τους γιατί η άλλη γυναίκα… ήταν εκεί γι’ αυτούς!



Καλή Πεμπτούλα να έχουμε.

Διαβάστε ακόμη:

Ξεκόλλα επιτέλους: 5 πράγματα που εσύ θεωρείς ναζιάρικα αλλά εκείνος σιχαίνεται

Προκαταρκτικά: 5 κινήσεις που θα βάλουν «φωτιά» στο κρεβάτι σου